Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ’ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

erotimatiko

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι τράπεζες να’ ναι κλειστές, και να μην υπάρχει μία, αλλά -όπως βλέπουμε- τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων του) είναι κεφάτα και ανέμελα! Κι αυτό, γιατί κάτι ξέρουν, που δεν το ξέρει κανείς, εκτός από μένα τον Αντίοχο, που μου το’ πε ένα πολύ… μαρτυριάρικο πουλάκι!
Βέβαια, το… μεγάλο μυστικό, παραλίγο να αποκαλυφθεί χθες –και μάλιστα τρεις φορές- αλλά ευτυχώς απεφεύχθη η διαρροή. Κατ’ αρχάς, από τον ποταμίσιο Θεοχάρη, που κατήγγειλε στη βουλή ότι οι Τσιπροκαμμένοι ετοιμάζουν τη νέα δραχμή στο Νομισματοκοπείο. Λάθος, λάθος, λάθος πληροφόρηση είχε! Όντως κάτι γίνεται στο Νομισματοκοπείο, αλλά όχι αυτό που υπέθεσε ο Θεοχάρης.
Έπειτα, από...
τον λαλίστατο βουλευτή Στάθη Λεουτσάκο, που ήτανε στο τσακ να το… μαρτυρήσει: «Τα χρήματα είναι χαρτιά και θα βρεθούν», είπε μετά βεβαιότητος ο Λαφαζανίστας, αλλά κρατήθηκε και δεν είπε που και πως.
Τέλος, και ο αρχηγός των Λαφαζανίστας μπήκε στον… πειρασμό, μιλώντας για το «εναλλακτικό σχέδιο χρηματοδότησης» της κυβέρνησης, αλλά την τελευταία στιγμή τον… απόφυγε (τον πειρασμό) και δεν είπε περισσότερα…
Και τώρα, ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης! Ε, λοιπόν, ναι, θα βρεθούν λεφτά –πολλά, όχι… πενταροδεκάρες- και μάλιστα με τρόπο που συνάδει απολύτως με το εξαγγελθέν προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ! Πως; Το είχε αποκαλύψει η… νέα Μπουμπουλίνα μας, η Ραχήλ Μακρή σε εκπομπή του Flash Κοζάνης την προεκλογική περίοδο, αλλά κανένας δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Κι όμως, τα’ χε πει όλα η Ραχήλ: «Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δις ευρώ».
(ΥΓ) 1: Επειδή πήρα… φόρα, σας αποκαλύπτω και το Plan C, που έχει να κάνει με τη διευθέτηση του χρέους της χώρας. Ε, λοιπόν, κι αυτό θα το πληρώσουμε (κι ας λέει η… αφέντρα η Ζωή πως είναι επαχθές), με τη μαγκιά μας και το κουβαρνταλίκι μας, για να μην έχουνε να λένε οι παλιοτοκογλύφοι, πως τους χρωστάμε κιόλας! Θα πέσουνε με τα μούτρα στη δουλειά εθελοντές Λαφαζανίστας και Ανταρσύες, και στην επόμενη φάση θα κόψουμε 300 δις ευρώ, για να τα δώσουμε στα… λιγούρια της Ευρώπης!
(ΥΓ) 2: Αμ πως!
 draxmh_raxhl
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών