Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

Έρχεται τεράστια ΝΙΚΗ για τους Έλληνες και συντριβή για το καθεστώς, τους τοκογλύφους και τα ευρωλιγούρια.....Πάνω από 60% το "ΟΧΙ"

Γράφει ο Αινείας

Αυτή την ώρα όλα τα κανάλια έχουν φέρει ήδη την... καταστροφή και λογικά αύριο με το που θα ξυπνήσω η Ελλάδα θα έχει πάψει να υφίσταται...
Παρά λοιπόν αυτή την ελεεινή και ανελέητη προπαγάνδα στην οποία έχει επιδοθεί το εγχώριο mediaκο κατεστημένο, με τη συμβολή των βλαχοδημάχων και περιφερειαρχών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με κάθε τρόπο και μέσο το λαό στρέφοντάς τον στη λύση του 'ΝΑΙ', τελικώς τα αποτελέσματά τους είναι ισχνά.

Όπως φαίνεται σε όλες τις ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει μίνι δημοσκοπήσεις, από τις "φιλοευρωπαϊκές", μέχρι τις..."αριστερές" το αποτέλεσμα είναι κοινό. Νίκη και μάλιστα με διαφορά για το "ΟΧΙ", η οποία όσο περνά η ώρα διευρύνεται.

Ενδεικτικά λοιπόν έχουμε τη δημοσκόπηση του tromaktikou (το μεγαλύτερο blog του διαδικτύου)
OXI:....
78%
NAI: 21%




Δημοσκόπηση του Athensmagazine (Οι λεγόμεοι 'απολιτίκ' και πιο εύπιστοι στα media)
ΟΧΙ: 70%
ΝΑΙ: 23%


Δημοσκόπηση του "Λόγια Σταράτα" (Φιλοευρωπαϊκό - Φιλοσαμαρικό, κοινώς ΝΔμοκράτικο)
ΟΧΙ: 52%
ΝΑΙ: 45%

Δημοσκόπηση του Αλ Τσαντίρι (του Λαζόπουλου)
ΟΧΙ: 92%
ΝΑΙ: 8%

Το παραπάνω δείγμα με απλή ανάλυση της διακύμανσής του δείχνει ότι την Κυριακή έρχεται συντριπτική Νίκη του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα με ποσοστό κοντά στο 57,5% με 60,5%.

Η Νίκη του Λαού μας θα είναι εκκωφαντική και θα δείξει επιτέλους ότι μέσα του μιλά ακόμη η ψυχή του Λεωνίδα, του Παλαιολόγου, του Καραϊσκάκη και του Μεταξά.
Το επόμενο βήμα θα είναι και η οριστική στροφή στα... άκρα για να έρθει η πολυπόθητη απελευθέρωση από τα δεσμά των μνημονιακών και εθνοπροδοτικών πολιτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών