Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

«Δημοκρατικό» τόξο: Οι Υπεύθυνοι της Δυστυχίας μας



Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, είναι τα κυριότερα ονόματα εκείνων που συνέβαλαν λιγότερο ή περισσότερο στην καταστροφή της Πατρίδος μας και στην εξαθλίωση του Λαού μας.
Σκάνδαλα, μίζες, ανεξέλεγκτη διόγκωση του κομματικού Κράτους, ισοπέδωση και....
καταστροφή της εθνικής παραγωγής, παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, Μνημόνια, φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, λαθρομετανάστευση είναι τα επιτεύγματα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, των κομμάτων δηλαδή τα οποία συναποτελούν σήμερα το λεγόμενο «δημοκρατικό» τόξο.
Οι κλέφτες του ιδρώτα του Λαού μας, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της Αριστεράς που σήμερα κυβερνά, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και παίρνουν την εκδίκησή τους, με τη σύμπραξη των διεθνών τοκογλύφων και των τραπεζιτών. Τι Τσίπρας τι Σαμαράς, τι Βενιζέλος τι Καμμένος, η παραμύθα συνεχίζεται υπό το πέπλο της δήθεν σωτηρίας της Ελλάδος.
Τα όσα συμβαίνουν καταδεικνύουν το προφανές: δεν γίνεται να σώσουν την Ελλάδα οι υπεύθυνοι των δεινών της Πατρίδος και του Λαού μας! Δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων αλλά εκείνα των αφεντικών τους σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσινγκτον!
Τα επιτεύγματα των σωτήρων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών