Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Σύριζα και Διαπλοκή: Από την εκμετάλλευση απορριμμάτων στις άδειες των καναλιών

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Όταν η Χρυσή Αυγή υφίστατο τις παράνομες πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η τότε αξιωματική αντιπολίτευση του Σύριζα υιοθετούσε την ρητορική του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κάνοντας λόγο για πάταξη της διαπλοκής και τιμωρία των ενόχων της προδοσίας των Μνημονίων. Η εξαπάτηση των Ελλήνων έπιασε τόπο και η κυβέρνηση Σύριζα βρέθηκε ενώπιον της υλοποίησης των προεκλογικών της εξαγγελιών.

Όσοι ανέμεναν σύγκρουση της Αριστεράς με τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, ήρθαν αντιμέτωποι με την αμείλικτη διάψευση των προσδοκιών τους. Ένα από τα ελάχιστα έργα της κυβέρνησης Σύριζα στο διάστημα έξι μηνών, ήταν η...
ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας στην εταιρεία Ελλάκτωρ, συμφερόντων Μπόμπολα, με μια σύμβαση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρομοίως, η πολυδιαφημισμένη μάχη κατά των μνημονιακών ΜΜΕ παρέμεινε στις αριστερές καλένδες με προοπτική οριστικής εγκατάλειψής της, προκειμένου ο βαριά πληγωμένος Σύριζα του Τρίτου Μνημονίου να τύχει της ευνοϊκής μεταχείρισής τους, ενόψει μάλιστα μιας παρατεταμένης περιόδου εκλογολογίας.

Εν κατακλείδι, όσο ο Σύριζα θα καταργούσε με ένα Νόμο το Μνημόνιο, άλλο τόσο θα πατάξει την διαπλοκή και θα οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου εκείνους που έχουν λαφυραγωγήσει τα δημόσια ταμεία. Η καπήλευση των θέσεων της Χρυσής Αυγής από την συστημική Αριστερά, προσέκρουσε στην απροθυμία των στελεχών του Σύριζα να τεθούν αντιμέτωποι με τα αφεντικά τους. Όπως λέει και ο σοφός Λαός μας «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Στην περίπτωση του Σύριζα μάλιστα, απαιτήθηκαν μόνο έξι μήνες για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών