Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Δυναμικές δράσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια στο αριστερό μνημόνιο και τα αντιλαϊκά μέτρα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Την Παρασκευή 24 Ιουλίου η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων διεξήγαγε μια δράση για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα «ευεργετήματα» του μνημονίου όπως το εφαρμόζει το αντισυνταγματικό τόξο από την άκρα Αριστερά (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ) μέχρι την ψοφοδεξιά (ΝΔ).

Δεκάδες συναγωνιστές αρχικώς επισκέφτηκαν τη Δ.Ο.Υ. Νέου Ηρακλείου όπου μοίρασαν έντυπο φυλλάδιο πληροφορώντας τον ελληνικό λαό...
ότι οι δυσβάσταχτοι φόροι που πληρώνουν πηγαίνουν κατευθείαν στο σακούλι των άπληστων τοκογλύφων, με νόμους που ψήφισε το «συνταγματικό τόξο». Η δυστυχία για τους πολίτες θα συνεχιστεί καθώς τα τελευταία νομοθετήματα του 3ου Μνημονίου της Αριστεράς στοχεύουν κατευθείαν στους λογαριασμούς και τις κατοικίες τους, τις οποίες οι Τράπεζες θα έχουν δικαίωμα, και βάση νόμου πια να κατάσχουν για χρέη.





Κλιμάκιο των Συναγωνιστών με μπροστάρη τον Γραμματέα της Τ.Ο. Μιχάλη Μπέλλο επισκέφτηκε τη διοίκηση της Δ.Ο.Υ. και κατέστησαν σαφές ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να μην πέσει κανένα σπίτι Έλληνα σε χέρια τραπεζίτη.



Η δράση συνεχίστηκε στη λαϊκή αγορά του Νέου Ηρακλείου όπου ο ελληνικός λαός υποδέχθηκε τους Χρυσαυγίτες με θέρμη, ζητώντας τα φυλλάδια και τα τρικάκια μας και με την προτροπή να συνεχίσουμε τον Αγώνα για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τους απατεώνες και τους προδότες. Η θριαμβευτική υποδοχή συνεχίστηκε και το κλιμάκιο της Τ.Ο. συνέχισε τη δράση και στα στενά και τους δρόμους της περιοχής, με το λαό να απαντά στα συνθήματα με το «Απάνω τους… Μόνο εσείς μείνατε».



Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Απόστολο Γκλέτσο έκαναν δηλώσεις στο τέλος της δράσης με κύριο σύνθημα: «Ούτε βήμα πίσω… Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και «Κανένα σπίτι σε χέρια Τραπεζίτη», και με την υπόσχεση οι δράσεις της Χρυσής Αυγής να μην σταματήσουν Μέχρι την Τελική Νίκη.



Οι Συναγωνιστές της Τ.Ο Αν. Αττικής προέβησαν σε μία ακόμη ενημερωτική δράση στη Δ.Ε.Η Κορωπίου δηλώνοντας ότι βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες απαιτώντας φθηνότερα τιμολόγια ηλεκτρισμού.



Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος στους περαστικούς, στα διερχόμενα αυτοκίνητα και στους λιγοστούς καταστηματάρχες που έχουν απομείνει ακόμη ανοιχτοί μετά από δύο μνημόνια.



Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο απο ενθουσιώδης και αρκετοί ήταν εκείνοι που τόνιζαν οτι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα της Πατρίδας μετά και το αριστερό μνημόνιο που υπέγραψε προδοτικά η συγκυβέρνηση.

 


Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε άλλη μια ανοικτή εξόρμηση στο κέντρο της πόλης του Πύργου και ανήρτησαν πανό στην πλατεία Ιατρίδη. Διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια για την προδοσία της αριστεράς και το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο και έκαναν δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Δεκάδες πολίτες σταμάτησαν να συγχαρούν τους Εθνικιστές για την στάση τους στο πρόσφατο δημοψήφισμα όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά στήριξε το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού.

Εν μέσω θέρους, οι Εθνικιστές όχι μόνο δεν περιορίζουν την πολιτική τους δραστηριότητα αλλά εντείνουν την παρουσία τους δίπλα στους ανέργους, τους αγρότες, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που επιθυμεί να διεκδικήσει στο πλευρό μας μια ελεύθερη Ελλάδα.


XAP253

XAP254

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών