Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία νομικά αναγνωρισμένη ιδιότητα όσο δεν κάνουν αίτημα ασύλου. Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο φιλοξενίας για αυτές τις κατηγορίες, για όσους χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πέρασμα. Δεν υπάρχει καμία σταθερά πάνω στην οποία να μπορούμε να στηριχθούμε για να κάνουμε μεταναστευτική πολιτική. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη». Αυτές τις επαίσχυντες δηλώσεις έκανε...
η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Χριστοδουλοπούλου, όταν ρωτήθηκε για το θέμα των λαθρομεταναστών.

pediontouareos-lathrometanastes__article

Η εικόνα που παρουσιάζει το Πεδίο του Άρεως είναι τραγική. Αντίσκηνα, μπουγαδόσκοινα, περιττώματα, και μία άθλια εικόνα διαβίωσης σαν και αυτές που επικρατούν σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι εικόνες από το Πεδίο του Άρεως κάνουν το γύρω του κόσμου, διασύροντας για ακόμη μία φορά την Πατρίδα μας. Δεν ταλαιπωρούνται μόνο οι Έλληνες πολίτες από αυτήν τη κατάσταση, ταλαιπωρούνται  και αυτοί οι δυστυχείς που κάποιοι τους έστειλαν με το ζόρι στην Ελλάδα. Που ποτέ δεν τους εξήγησαν ότι λόγω συνθηκών είναι αδύνατη έως δύσκολη η μετάβασή τους σε χώρες του βορρά. Και έχουμε από πάνω και μία άθλια υπουργό να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Η κατάσταση να τείνει να φθάσει στο απροχώρητο και αυτή να ασχολείται δήθεν με νομικές ιδιότητες, με άσυλα και με τον κακό της τον καιρό. Άμα ήθελε η κ. υπουργός της δεκάρας, θα νομοθετούσες με διαδικασίες εξπρές τις κατάλληλες νομικές ιδιότητες που ευαγγελίζεσαι. Άμα ήθελε η  κ. υπουργός θα φρόντιζε ώστε να υπάρχουν κατάλληλα, προσωρινά, μέρη ώστε να διαβιώσουν αυτοί οι άνθρωποι, και να μην υπάρχουν και κίνδυνοι για έκτροπα, όπως και να μην υπάρχουν και κίνδυνοι για την δημόσια υγεία των Ελλήνων. Αλλά δεν φρόντισες για τίποτα απ΄τα παραπάνω. Φρόντισες μόνο να τους παρατήσεις στην τύχη τους στα κεντρικότερα μάλιστα σημεία των Αθηνών. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πώς κα δεν τους μετέφερες και στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, έτσι να μαθαίνουν και την ιστορία του Τόπου μας.

lathro_METANASTES_OMONOIA2.limghandler

Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι όλες οι παραπάνω κινήσεις της υπουργού μόνο αθέλητες δεν είναι. Αν ήταν θέμα άγνοιας και ανικανότητας σίγουρα κάποιος θα της μάζευε τα λουριά από την κυβέρνηση ή σε τελική ανάλυση θα την έστελνε στο σπίτι της ως ακατάλληλη. Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη, καθώς οι κυβερνώντες, οι συγκυβερνώντες καθώς και η πληθώρα της βρωμερής αντιπολίτευσης είναι στο πλευρό της υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής.

Η κατάσταση θα επιδεινωθεί και άλλο με τη συνεχώς αυξανόμενη έλευση των λαθρομεταναστών στη Χώρα μας. Και με δεδομένο ότι το καλοκαίρι κρατά μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και πολύ χειρότερες και δυσάρεστες καταστάσεις. Τα λεγόμενα του αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, όσον αφορά το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, θα αποδειχθούν με τον πιο σκληρό τρόπο. Εύχομαι, όπως όλοι μας ελπίζω, για το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών