Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2015

Ο δειλός Τσίπρας κλείνει τη Βουλή για να περάσει τα μέτρα του Μνημονίου χωρίς... απώλειες!

Γράφει ο Αινείας

Αρχίζει και αναδημοσιεύεται με πολύ έντονο τρόπο σε όλα τα ΜΜΕ η πληροφορία που θέλει τον Τσίπρα, με δική του εντολή, να κλείνει τη Βουλή για όλο το Σεπτέμβρη και να παραπέμπει προς ψήφιση όλα τα προαπαιτούμενα στα θερινά της τμήματα.

Ο δειλός και άθλιος αυτός πολιτικάντης προέβη σε αυτή την επαίσχυντη κίνηση για 2 λόγους.
Πρώτον για να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να έχει απώλειες στην ψήφιση των προαπαιτουμένων του Μνημονίου, από τους "συντρόφους" του, και στεναχωρήσει το παγκόσμιο σιωνιστικό - τοκογλυφικό σύστημα και δεύτερον για να...
"νεκρώσει" ο μήνας - κόλαφος των Ελλήνων φορολογούμενων που θα κληθούν το Σεπτέμβρη να πληρώσουν φόρους, φόρους, και πάλι φόρους, κερδίζοντας χρόνο ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την... εκλογική μάχη;! που έρχεται, εν μέσω συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ενέργεια αυτή του φοβισμένου Πρωθυπουργού της... φάπας αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο και κάτι επιπλέον. Ότι είναι τόσο αδύναμος, τόσο απέναντι στο εσωτερικό του, όσο και στο εξωτερικό και άρα παντελώς ανίκανος να κυβερνήσει.

Σχετικά τώρα με την επερχόμενη πράξη του να κλείσει τη Βουλή για να περάσει στα θερινά τμήματα τα οδυνηρά προαπαιτούμενα που αποτελούν την ταφόπλακα του Έθνους, ο ελληνικός λαός θα τον "επιβραβεύσει" σύντομα, όπως κάνει με όλους τους δειλούς και τους προδότες διαχρονικά στην Ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών