Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2015

ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!


ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, υπό την απόλυτη σιωπή και ενοχή της δήθεν «πατριωτικής» ΝΔ, προκαλεί ευθέως το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα και ανοίγει το δρόμο για δραματικές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος της δημόσιας ασφάλειας και βεβαίως των Ελλήνων της Κω: με απόφασή της, ανακαλεί τις διμοιρίες των ΜΑΤ που εστάλησαν στο νησί προς ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών αρχών!
Με απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. λοιπόν, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν μεταβεί στην Κω από την προηγούμενη εβδομάδα για να αποκαταστήσουν την τάξη, ανακαλούνται στην Αθήνα. Επί του θέματος, ο δήμαρχος Κω προειδοποίησε για τις συνέπειες αυτής της απόφασης-σκάνδαλο: «Αν φύγουν οι διμοιρίες η αστυνομική δύναμη που θα μείνει δε θα μπορεί να....
καλύψει καταστάσεις κυρίως μεταξύ των μεταναστών και τις επιθέσεις προς τους αστυνομικούς»!
Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης της Αριστεράς και σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου να συντηρήσουν τους μύθους της πολυφυλετικής κοινωνίας και του «αντιρατσισμού», τίθενται υπό αδιαμφισβήτητη απειλή οι ζωές τόσο των Ελλήνων πολιτών της Κω (αλλά και των τουριστών του νησιού), όσο και των ολιγάριθμων ανδρών και γυναικών των σωμάτων ασφαλείας στο νησί, που επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες να διαφυλάξουν την έννομη τάξη, την οποία καταλύουν πρωτίστως η κυβέρνηση Τσίπρα και ακολούθως οι χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών