Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2015

"Πρώτη φορά Αριστερά": Ξεπούλησαν στους Γερμανούς 14 περιφερειακά για 1,5 δις οι ΣΑΝΕΛ

Γράφει ο Αινείας 

Και ενώ η Βουλή συνεδρίαζε για να υπερψηφίσει το 3ο και πιο επαίσχυντο και ανθελληνικό μνημόνιο της "αριστεράς", η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου, πριν στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών στο 3ο Μνημόνιο, υπέγραψε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και την ιδιωτικοποίηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Χώρας στη γερμανική εταιρεία Fraport.

Συγκεκριμένα,  το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport ανέρχεται σε 1,23 δισ. ευρώ και αφορά παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων (Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου) για 40 + 10 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 22,9 εκατ. ευρώ κατ' έτος, ποσοστό 25% από τα από τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων έσοδα και τέλη υπέρ ΥΠΑ, που φτάνουν 1,2 δισ. ευρώ για όλη την περίοδο της παραχώρησης.

Τα έσοδα της Fraport αναμένονται να....
ξεπεράσουν τα 23 δις σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρίας που έκανε την επένδυση.
Η απόφαση του ξεπουλήματος έχει ήδη παρθεί από την "αριστερή Κυβέρνηση" που έπεσε στα.... 14 για χάρη της Μέρκελ και της γερμανικής εταιρείας και έδειξε ακόμη ένα δείγμα του τι είναι ικανή να παραχωρήσει έναντι των απαιτήσεων των τοκογλύφων!

Για αυτό άλλωστε και η Μέρκελ ζητά μετά μανίας, εκβιάζοντας τους βουλευτές να ψηφίσουν το νέο πακέτο "βοήθειας" στην Ελλάδα. Γνωρίζει ότι υπάρχει μια Κυβέρνηση "αριστερών", με αρκετούς "πατριώτες της φάπας", που είναι έτοιμοι να τα ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ στους ΔυΝάσΤες μας, έναντι πινακίου φακής.

Ολόκληρο το ΦΕΚ της απόφασης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Υ.Γ.
Κύριος μέτοχος της εισηγμένης Fraport είναι το γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο της Έσης (31,35%), ενώ ακολουθούν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Έσης (20,2%), η αεροπορική εταιρεία Lufthansa (8,45%) και η αυστραλιανή επενδυτική εταιρεία Rare Infrastructure Limited. Δηλαδή είναι κυρίως "δημόσια" και ΟΧΙ ιδιωτική ακόμη και στην καπιταλιστική Γερμανία. Στην "κομμουνιστική" Ελλάδα λοιπόν ιδιωτικοποιούνται οι βασικότεροι πυλώνες της δημόσιας διοίκησης.

Υ.Γ2
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το εθνικής σημασίας θέμα:

1 σχόλιο:

  1. Ε!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ!!! ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    ΑΚΟΥΤΕ "ΠΡΟΒΑΤΑ", "ΖΩΝΤΑΝΑ", "ΖΩΝΤΑ ΖΩΑ";;; ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών