Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

Φωνάζοντας "Τζιχάντ" οι λαθρομετανάστες της ΚΩ ξεκίνησαν την εξέγερση τους... Ράπισμα σε ΜΜΕ και "ανθρωπιστές"!

Γράφει ο Αινείας

Η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια βάλλεται ποικιλοτρόπως από το παγκόσμιο Σιωνιστικό καθεστημένο. Απώτερος στόχος, στην οποιαδήποτε μορφή επίθεσης, είναι η φυλετική αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού της Λευκής Ευρώπης και η επιμειξία του με φυλές της Αφρικής και της Ασίας. Το γιατί είναι μια υπόθεση που έχει εξηγηθεί άριστα από το σχέδιο Kalergi.

Για να επιτευχθεί αυτή τη επιμειξία θα πρέπει βιαίως, καθώς με συμβατικούς τρόπους είναι αδύνατο, να αντικατασταθούν οι λευκοί πληθυσμοί των Ευρωπαϊκών Εθνών και να ψηφιστούν νόμοι που να επιτρέπουν να δίνεται η ιθαγένεια, με πολύ ευνοϊκούς και σύντομους όρους, στους αλλόφυλους που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα η "πρώτη φορά Αριστερά", πιστή στις...
επιταγές του παγκόσμιου Σιωνιστικού κατεστημένου εφαρμόζει με πεισματική προσήλωση τα παραπάνω. Βεβαίως όμως έχει να αντιμετωπίσει την απροθυμία των Ελλήνων να ενσωματώσουν τους λαθρομετανάστες και να τους αποδεχθούν ως ίσους, παρά τις φιλότιμες, άλλα άοκνες προσπάθειες του ανθελληνικού στρατού των ΜΜΕ και των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου".

Στην ΚΩ ωστόσο βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες την ακραία μορφή... ενσωμάτωσης όπου οι λαρομετανάστες αφήνονται να ασελγούν πάνω σε θεσμούς, τουρίστες, και πολίτες του νησιού και μόλις η αστυνομάία χρησιμοποιήσει, ορθότατα, μέσα καταστολής θα λοιδορείται και θα στιγματίζεται ως "ρατσιστική" που χρησιμοποίησε βία εναντίον των...."καημένων προσφύγων"!

Όλα τα παράνω έρχεται να τα ανατρέψει ένα βίντεο του Russian Today που ευρισκόμενο στο σημείο καταγράφει τη στιγμή της εξέγερσης των λαθροεποίκων και την προσπάθειά τους να καταλάβουν το αστυνομικό μέγαρο της νήσου.

Όπως φανερώνεται, οι λαθρομετανάστες δεν οδηγούνται σε αυτή την πράξη λόγω... παρακώλυσης των διαδικασιών για να τους αποδοθούν τα έγγραφα και να πάνε στη "γη της επαγγελίας" - Αθήνα, αλλά λόγω...άπιστων Χριστιανών.
 Στο βίντεο που παρατίθεται φαίνεται μια ομάδα λαθρομεταναστών να ουρλιάζουν "Τζιχάντ", που σημαίνει "Ιερός πόλεμος εναντίον των απίστων" για τους Ισλαμιστές, αποδεικνύοντας με περίτρανο τρόπο ότι οι "καημένοι πρόσφυγες", είναι ακραιφνείς ισλαμιστές και εν δυνάμει εγκληματικά στοιχεία.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών