Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΙ «ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ», ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ… ΑΠΟΛΕΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!

evagelatos
Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιοι απλοί Έλληνες πολίτες, αγανακτισμένοι με την διαθεσιμότητα που επέβαλλε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ στον αστυνομικό της Κω που αγανάκτησε κι έριξε ένα σκαμπίλι σε λαθρομετανάστη, έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, για να στηρίξουν τον διωκόμενο αστυνομικό. Ιδού πως παρουσιάζει την είδηση η ιστοσελίδα Newsit του Ευαγγελάτου: 

«… Αλλά όπως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις: ενώ οι περισσότεροι καταδικάζουν την ενέργεια ενός οργάνου της τάξης, που χειροδικεί και φωνάζει σε πρόσφυγες που περιμένουν τα χαρτιά τους στην Κω, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο στηρίζουν τον νταή αστυνομικό και ζητούν να παρασημοφορηθεί! Έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook » Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω», η οποία μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1000 likes. Και είναι τόσο περήφανοι εκείνοι που έφτιαξαν τη σελίδα, που ως φωτογραφία προφίλ έβαλαν....
ακριβώς το καρέ από το video της οργής που δείχνει τον αστυνομικό να χαστουκίζει έναν από τους μετανάστες, έναν πρόσφυγα πολέμου».

Πρόσφυγας πολέμου; Κι από πότε γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν και δεν το ξέρουμε;
Έλα όμως που το ξέρει ο Ευαγγελάτος και μάλιστα… προ πολλού; Να θυμίσουμε στους νεώτερους αναγνώστες μας, πως στις απαρχές του πολέμου στο Αφγανιστάν, ο Νικολάκης ήταν διευθυντής στο «ειδησεογραφικό» κανάλι Tempo. Μια μέρα, λοιπόν, ο Νικολάκης παρουσίασε «ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ μέσα από το εμπόλεμο Αφγανιστάν», μια «παγκόσμια αποκλειστικότητα» όπως πομπωδώς διατυμπάνιζε. Μόνο που την επομένη, αποκαλύφθηκε ότι το «συγκλονιστικό ρεπορτάζ» ήταν μεγάλη απάτη, καθώς δεν έγινε στο εμπόλεμο Αφγανιστάν, αλλά στο… απόλεμο Πακιστάν. Από τότε του’ χει μείνει φαίνεται του Ευαγγελάτου, να μπερδεύει το Αφγανιστάν με το Πακιστάν, τους εμπόλεμους με τους απόλεμους και τους πρόσφυγες πολέμου με τους λαθρομετανάστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών