Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

Όχι για ένα, αλλά για πολλά χαστούκια!


Όχι για ένα, αλλά για πολλά χαστούκια!

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Κάποιοι από αυτούς είναι οι ακριβοπληρωμένες πόρνες των μεγαλοεκδοτών-επιχειρηματιών, άλλοι είναι απλώς ένας συρφετός γελοίων που περιμένει να γλείψει κάποιο κόκκαλο από το… ψητό, όλοι μαζί αποτελούν έναν ιδιότυπο ανθελληνικό στρατό που ανακαλύπτει μονίμως δικαιώματα για όσους εισβάλλουν σωρηδόν στην χώρα και ορίζουν κατά το δοκούν τις δικές μας υποχρεώσεις μας απέναντί τους.
Ωρύονται πάλι στα βοθροκάναλα και τις φυλλάδες τους για το νέο περιστατικό ρατσιστικής βίας στην Κω. Τολμούν οι άσχετοι αυτοί τύποι να...
εκφράσουν άποψη για το πώς επιβάλλεται η τάξη σε στιγμές κρίσης, κατά τις οποίες η ελάχιστη αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και εξέγερση. Υποδεικνύουν στους αστυνομικούς την δουλειά τους και αισθάνονται ντροπή για το συμβάν. Αν είναι τόσο εύθικτοι ας αφήσουν τον κλιματισμό του γραφείου τους και ας σπεύσουν να αναλάβουν αυτοί την περαίωση της διαδικασίας ταυτοποίησης των χιλιάδων αυτών παρανόμων, εν δυνάμει (και ίσως εν ενεργεία) εγκληματιών. Σίγουρα ο πληθυντικός και το πρωτόκολλο ευγενείας θα συγκινήσουν αυτούς που δεν διστάζουν να συμπλέκονται μεταξύ τους, ακόμα και οι ομοεθνείς.
Από κοντά τοπική αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστικοί φορείς των σωμάτων ασφαλείας, χαρακτηρίζουν το περιστατικό καταδικαστέο. Ας γίνουν επιτέλους άνδρες λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει την δουλειά της χρησιμοποιώντας τακτικές και μέσα που ενδείκνυνται σε κάθε περίπτωση. Ήδη έχουν υποχρεώσει το σύνολο των υπηρετούντων του σώματος στα νησιά να συνδράμει στην ουσία στον εποικισμό της χώρας αφαιρώντας κάθε δυνατότητα καταστολής και αποδίδοντας τους ρόλο εξυπηρετικό των εισβολέων και μόνο.
Η Ελληνική Αστυνομία, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, να αφεθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό. Δεχόμαστε επίθεση και μοναδικό μας καθήκον είναι αυτό έναντι του αίματος και της ιστορίας μας. Μόνη υποχρέωσή μας είναι η προστασία της πατρίδας μας. Τίποτα απολύτως δεν οφείλουμε σε όλους αυτούς που διασώζουμε καθημερινά και το μόνο που έχουν να πουν είναι κατηγορίες για την χώρα, τις υποδομές και τους ανθρώπους της.
Ως εθνικιστές πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει ελληνική και θα δώσουμε ως και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για να το διασφαλίσουμε.
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών