Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ

SYRIZA
Ένα τριώροφο σπίτι 950 τ.μ., με δεκαοκτώ δωμάτια και πέντε καμπινέδες (σιγά το πράμα, του Μητσοτάκη έχει… εφτά), μέσα σ’ ένα τεράστιο οικόπεδο 3.600 τ.μ., στην Πρίγκηπο, με θέα τη θάλασσα του Μαρμαρά, πωλείται έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Βέβαια, το σπίτι που κατασκευάστηκε πριν 150 χρόνια θέλει και κάμποσες επισκευές, καθώς ο ιδιοκτήτης του το είχε παραμελήσει, αλλά αξίζει τα λεφτά του. Καθότι, στο σπίτι αυτό διέμεινε επί 4ετία ο Λέων Τρότσκι, όταν τον εξόρισε ο «πατερούλης» Στάλιν από την Σοβιετία του.
Σύμφωνα με...
τον πρώην δήμαρχο του νησιού Μουσταφά Φαρσάκογλου, το κτίριο είναι διατηρητέο κι έτσι όποιος το αγοράσει δε θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ως κατοικία, ξενοδοχείο ή εστιατόριο, αλλά μόνο ως πολιτιστικό κέντρο. Μάλιστα, ο Φαρσάκογλου εξέφρασε τη λύπη του, που δε μπορεί να το κάνει αυτό η τουρκική κυβέρνηση.
Μάλιστα. Δε μπορεί η τουρκική, μπορεί όμως η ελληνική!
Ιδού, λοιπόν, η λαμπρή ευκαιρία για τα ορφανά του Τρότσκι που συνωστίζονται στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ: να αγοράσουν και να ανακαινίσουν το εμβληματικό κτίριο –λεφτά έχουν άλλωστε-, για να τιμήσουν τον πολιτικό τους πατέρα! Και να… μείνουν εκεί!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών