Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΠΕΙΝΑ, ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΛΑΦΑΝΙΣΤΑΣ!

venezouela-super-market

Κάθε φορά που ρωτιούνται οι διαβόητοι αναμπάμ-παπαντάμ επαναστάτες «Λαφαζανίστας» για το τι προτείνουν για την έξοδο από την κρίση εκτός από το εθνοκτόνο και λαοκτόνο νέο αριστερό Μνημόνιο, χαμογελάνε πονηρά και λένε γενικώς και αορίστως «υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις», αποφεύγοντας ωστόσο να τις κατονομάζουν. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί οι δικές τους «εναλλακτικές λύσεις» είναι η… Βενεζουέλα του συντρόφου Μαδούρο και άλλες παρόμοιες λατινοαμερικάνικες καταστάσεις.
Όμως, ποια είναι η....
σημερινή κατάσταση στη Βενεζουέλα – η οποία σημειωτέον είναι η δεύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα του κόσμου; Η παρακάτω  είδηση είναι άκρως διαφωτιστική:
«Νεκρός και συλλήψεις έπειτα από λεηλασία σε σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας – Σοβαρότατες ελλείψεις σε βασικά είδη
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σφαίρα και δεκάδες συνελήφθησαν έπειτα από λεηλασία σε σούπερ μάρκετ στη Σιουδάδ Γκουαγιάνα, στη Νότια Βενεζουέλα, ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές. Οι καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούσαν είδη πρώτης ανάγκης σε έλλειψη, όπως γάλα, ρύζι και αλεύρι μπήκαν διά της βίας στην αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ την Παρασκευή το πρωί, με αποτέλεσμα πολλοί επιχειρηματίες στην περιοχή να κλειδώσουν τα καταστήματά τους σύμφωνα με την εφημερίδα Correo del Caroni.
Πίσω από την εισβολή για την εξασφάλιση βασικών ειδών, ο κυβερνήτης της πολιτείας Φρανσίσκο Ράνχελ, μέλος του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, είδε πολιτικά κίνητρα.
«Μια ομάδα οπλισμένων μοτοσικλετιστών έφτασε στην πόλη και είπε ότι θα λεηλατούσε συγκεκριμένα καταστήματα», είπε ο Ράνχελ στο τηλεοπτικό δίκτυο Globovision. «Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν κάτι αυθόρμητο, ότι μάλλον ήταν κάτι σχεδιασμένο, με πολιτικά κίνητρα», πρόσθεσε.
Ο Γουστάβο Πατίνες, 21 ετών, σκοτώθηκε όταν τραυματίστηκε από σφαίρα στο στήθος, σύμφωνα με την Correo den Caroni. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι 60 άνθρωποι συνελήφθησαν. Τα καταστήματα στην περιοχή είτε έκλεισαν είτε τέθηκαν υπό φρούρηση ανδρών της Εθνοφρουράς και της Αστυνομίας».
Συμπέρασμα: Ούτε νέο αριστερό Μνημόνιο, ούτε «βενεζουελοποίηση» της Ελλάδας! Αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και εθνική παραγωγή, με την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών