Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 48

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στο φόβο που προκαλεί και μόνο να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η πρόταση Εθνικής Διακυβέρνησης εκ μέρους της Χρυσής Αυγής το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τη φιμώσει ακόμη και αν είναι αντισυνταγματικός!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. Ιδού:
«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπες χωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο....
υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης χωρίς να αποσαφηνίσει τη διαδικασία. Εικάζεται, όμως, ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε διασταλτική ερμηνεία του άρθρου 41 παρ. 4 του Συντάγματος και να επικαλεστεί ότι η προηγούμενη Βουλή δεν διαλύθηκε για τη διεξαγωγή εκλογών, αλλά εξαιτίας της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ποιος είναι ο λόγος που δε θα πάμε σε διερευνητικές εντολές, αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ότι, εντολή παίρνουν υποχρεωτικά οι αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, άρα και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που θα είναι πρωθυπουργός για τρεις ημέρες! Πολύ βαρύ αυτό για να το αντέξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών