Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

Διαλύεται η ΝΔ... Η Κεφαλογιάννη στη Μύκονο διακοπές, μαζί με τον Βορίδη, και ο "Βαγγέλας" στην Αθήνα για συνεργασία με τον... Λαφαζάνη!!

Γράφει ο Αινείας

Συνηθίζεται η προεκλογική περίοδος να έχει ένταση, αντεγκλήσεις και έντονους διαλόγους με πολλές δημόσιες παρεμβάσεις από τους υποψήφιους βουλευτές σε ΜΜΕ και σε διάφορες κομματικές εκδηπώσεις.

Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς και το αποτέλεσμα μοιάζει προδιαγεγραμμένο αλλά και οι βουλευτές που θα εκλεγούν ορίζονται από το κόμμα... Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι υποψήφιοι βουλευτές που ανήκουν σε ένα κόμμα που θα συντριβεί στις εκλογές, και οι ίδιοι το επιδιώκουν ή δε νοιάζονται καθώς θα εκλεγούν να προτιμούν τις... παραλίες και τα σοκάκια των ελληνικών νησιών παρά την πολιτική μάχη.

Αυτό σκέφτηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής της ΝΔ, και εσωκομματική αντιπολίτευση του "Βαγγέλα" και αντί για....
την περιφέρεια της ή τα γραφεία στη Συγγρού, βρέθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να κανει βόλτες ανέμελη και χωρίς καθόλου άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκλογές και το κόμμα της.

Υπάρχει όμως όπως είπαμε δικαιολογία. Η Κεφαλογιάννη και θα εκλεγεί, αλλά και γνωρίζει τη ματαιότητα των προσπαθειών της για να πείσει ψηφοφόρους καθώς οι μετρήσεις είναι αποκαρδιωτικές για τη ΝΔ, για αυτό και ο "Βαγγέλας" έχει λυσάξει να βρει τρόπο να μην γίνουν εκλογές και μπορεί να συμμαχήσει ακόμη και με τους.... Κουτσούμπα - Λαφαζάνη για να μην στηθούν κάλπες.

Υ.Γ.
Η Μύκονος είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη της Χώρας που οι βουλευτές της ΝΔ κυκλοφορούν χωρίς φόβο μη τους πάρουν με τις πέτρες.

Υ.Γ2
Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι η πρώην Υπουργός Τουρισμού συνάντησε στο νησί όπου κάνει τις διακοπές του και τον έτερο βουλευτή και άσπονδο φίλο του "Βαγγέλα", Μάκη Βορίδη και τα είπαν σχετικά με την.... επομένη των εκλογών και όχι τις εκλογές καθώς γνωρίζουν ότι η ΝΔ θα υποστεί μια ανευ προηγουμένου πανωλεθρία στις εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών