Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

QUIZ: Υπάρχει υπουργός με κότερο που "ρουφιανεύει" εν ενεργεία στελέχη της Εθνικής Ασφάλειας και βρίζει τους κατοίκους της ΚΩ...

kammenos_gia_kos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτός ο άναδρος, είχε το θράσος να χαρακτηρίσει, εκτός των άλλων, τους αγανακτισμένους πολίτες της ΚΩ, ως "περιθωριακούς". Ας φροντίσουν να του δώσουν την ανάλογη απάντηση στις κάλπες...
 

Μετά από την στοχοποίηση του αστυνομικού της Κω -που έριξε ένα σκαμπίλι σε λαθρομετανάστη στην προσπάθειά του να επιβάλλει την τάξη- από το «προοδευτικό» σκυλολόι, έρχεται μια δεύτερη στοχοποίηση αστυνομικού της πολύπαθης νήσου! Αυτή τη φορά από τον υπουργοπάνο Καμμένο!
Με μήνυμά του, λοιπόν, στο Twitter, ο Καμμένος “δείχνει” ως....
υπαίτιους για την έκρηξη της λαϊκής οργής στην αφεντομουτσουνάρα του, εκτός από τους… συνήθεις υπόπτους χρυσαυγίτες κι έναν εν ενεργεία αστυνομικό, μη διστάζοντας να τον κατονομάσει κιόλας – δίκην «Αρτέμη Μάτσα»!!!
Ιδού ο άνθρωπος:
«Επικεφαλής των “αγανακτισμένων πολιτών” στην Κω εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ Κοτσιόπουλος Σταύρος μαζί με νεοναζί».
Φαίνεται πως του ’πεσε… βαριά η ομελέτα της λαϊκής οργής και φαντασιώνεται ανύπαρκτες συνομωσίες. Δεν πειράζει, θα τη χωνέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών