Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

Όλα τα ραμολιμέντα στους....Λαφαζανίστας για να κόψουν καμιά ψήφο από τη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αινείας

Ανακοίνωση ένταξης στο κόμμα Λαφαζάνη έκανε μέσω MEGA - πολύ επαναστατικό να κάνεις αντίσταση στον Τσίπρα και εισχώρηση σε ένα κόμμα της... δραχμής - το πρωί ο Μανώλης Γλέζος, η πιο γνωστή "ιερή Αγελάδα" της Αριστεράς, καταγγέλοντας τον Τσίπρα για "αντιδημοκράτη και προδότη των αρχών της Αριστεράς", λέγοντας παράλληλα όμως ότι τον εκτιμά και τον σέβεται.

Σας φαίνονται τα παραπάνω παράλογα. Δεν είναι. Και οσονούπω αναμένεται να προστεθεί στις... αντίκες του νέου κόμματος των Λαφαζανίστας και η άλλη "ιερή Αγελάδα" ο Μίκης Θεοδωράκης.Από ώρα, σε ώρα αναμένουμε και τη δική του ανακοίνωση.

Γιατί όμως αυτοί οι "θρύλοι" της Αριστεράς συμπορεύονται και....
δηλώνουν στήριξη στον Λαφαζάνη, που ας μην ξεχνάμε ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ και υπέγραψε και κανονικότατα τη συνέχεια των ιδιωτικοποιήσεων;!
Μα φυσικά για να ενισχύσουν το "αντιμνημονιακό" προφίλ ενός συνονθυλεύματος από αστούς, αριστερούς, γραφικούς κομμουνιστές, που μέχρι σήμερα στήριζαν μια Κυβέρνηση Μνημονίου, καταψηφίζοντας κάποια μέτρα "για τα μάτια το κόσμου".
Και επειδή ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι ήδη, τους έχει "φτύσει" τόσο που χρειάζονται την υποστήριξη και τη συνοδεία των... γερόντων για να μην τους πετάν μαρούλια και ντομάτες.

Ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης θα είναι η ασπίδα προστασίας τους στη χλεύη του Ελληνικού λαού, που δεν ξεχνά τα αίσχη τους και τη συνειδητή στήριξή τους σε μια μνημονιακή Κυβέρνηση, και το ανάχωμα του δημοσκοπικού εξευτελισμού της "ΛΑ.Ε.".

Μόνη ΑΝΤΙ-μνημονιακή Δύναμη παραμένει σταθερά η Χρυσή Αυγή και ο ελληνικός λαός το έχει κατανοήσει πλήρως, για αυτά παρά τις ύπουλες προσπάθειες των εξουσιαστών να χειραγωγήσουν και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη το πλειοψηφικό ρεύμα του "ΟΧΙ" θα μεταφραστεί σε ρεύμα Αντίστασης και Ανανέωσης μέσα από την ψήφο στη Χρυσή Αυγή, όσα... ψοφίμια που ζέχνουν.. καμαρίλα και να προσθέσουν στα (αντι)μνημονιακά αναχώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών