Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

Τέλος στα ψέμματα της ψοφοδεξιάς: Τα στατιστικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση είναι ράπισμα για τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ

Κατά την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, σε μια στυγνή επίδειξη ψοφοδεξιού πολιτικαντισμού κατηγορούσε τον Σύριζα επί των θέσεών του για την μεταναστευτική πολιτική, χρησιμοποιώντας ως επιχειρήματα μια σειρά επιμέρους ζητημάτων (νομιμοποίηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική ασφάλιση κλπ.) τα οποία όμως, είχε υλοποιήσει η ίδια η ΝΔ!
Προ μιας εβδομάδος και σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό φίλα προσκείμενο στη ΝΔ, ο προσωρινός (μέχρι μονιμοποίησης) πρόεδρος του κόμματος Ε. Μεϊμαράκης, σε ένα ντελίριο ψεύδους και πολιτικάντικου θράσους, ισχυρίστηκε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για το μεταναστευτικό, έχοντας έρθει σε υπόγεια συμφωνία με τον Σύριζα!
Ο πίνακας που παρουσιάζουμε, αφορά....
στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με τους συλληφθέντες μη νόμιμους μετανάστες και διακινητές από αστυνομικές και λιμενικές αρχές, κατά τα έτη 2006-2015.

Επί διακυβέρνησης Καραμανλή και με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο στη θέση του υπουργού Εσωτερικών να ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους, συνελήφθησαν (φανταστείτε τον αριθμό εκείνων που δεν συνελήφθησαν):
2006: 95.239
2007: 112.364
2008: 146.337
2009: 126.145
Επί διακυβέρνησης Σαμαρά, είχαμε τους κάτωθι αριθμούς:
2012: 76.878
2013: 43.002
2014: 77.163
Για εκείνους που θα βιαστούν να ισχυριστούν πως επί Σαμαρά μειώθηκαν οι λαθρομετανάστες, απαντούμε με δύο γεγονότα τα οποία καταδεικνύουν περίτρανα είτε το λανθασμένο του συμπεράσματός τους είτε την φτηνή τους προσπάθεια να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα:
α) Επί Σαμαρά λοιπόν και κατόπιν εισηγήσεων υψηλόβαθμων στελεχών του Στρατού αποφασίστηκε η κατασκευή του φράχτη του Έβρου (ποιος ο λόγος να κατασκευαστεί εάν είχε καταπολεμηθεί το φαινόμενο και είχε μειωθεί ο αριθμός των εισβολέων;)
β) Επί Σαμαρά, ο υπουργός Ναυτιλίας της τότε κυβέρνησης Μ. Βαρβιτσιώτης, δια συνεντεύξεων Τύπου δημοσιοποιούσε στοιχεία περί της εκρηκτικής αύξησης της εισόδου λαθρομεταναστών από θαλάσσιες οδούς του Αιγαίου, αύξησης που άγγιζε τα δυσθεώρητα ύψη του 300%!
Το συμπέρασμα λοιπόν, είναι το εξής: η ΝΔ δεν έπραξε τίποτε διαφορετικό απ' όσα σήμερα πραγματοποιεί η κυβέρνηση-τσίρκο της Αριστεράς. Εκείνο που πράγματι έπραξε, ήταν η μετατόπιση της πύλης εισόδου των χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Έβρου, στα θαλάσσια του Αιγαίου. Επιπλέον, επί κυβερνήσεως ψοφοδεξιάς και κατόπιν κατευθυντήριων εντολών της πολιτικής ηγεσίας, μειώθηκαν οι συλλήψεις παράνομων μεταναστών με στόχο την εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης ως εξής: η μείωση των συλλήψεων θα εμφανιζόταν ως πάταξη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, καθώς δεν υπήρχαν, υποτίθεται, λαθρομετανάστες για να συλληφθούν!
Σήμερα, η αντεθνική κυβέρνηση της Αριστεράς συνεχίζει με γοργότερους -είναι η αλήθεια- ρυθμούς, το ανθελληνικό έργο της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς. Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών συνιστά επί της ουσίας έναν πρωτοφανή εποικισμό της Πατρίδος μας με κρατική σφραγίδα, η οποία φέρει τις υπογραφές όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.
Η Χρυσή Αυγή διατρανώνει υπερήφανα: Η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών