Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

Η Χρυσή Αυγή ορίζει και πάλι τις πολιτικές εξελίξεις... Ο Τσίπρας αποφασίζει τις εκλογές με βάση τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!!!

Καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρούνται τα ήξεις αφήξεις των τελευταίων ημερών από την Κυβέρνηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ενώ μέχρι την Τρίτη φαινόταν ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών να απομακρένεται, τελικώς σήμερα αποφασίστηκε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν υπό τον τρόμο της.... Χρυσής Αυγής!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στα κιτάπια του Μαξίμου υπάρχουν δημοσκοπήσεις, των τελευταίων ημερών που εμφανίζουν κραταιό το ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά πάνω από 16 μονάδες από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με τη Χρυσή Αυγή να ενδυναμώνεται καθημερινά και να ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της που τείνουν προς....
11%.

Το εξίσου αγχωτικό για το καθεστώς είναι ότι ο κυβερνητικός έταιρος (Καμμένος) και το ΠΑΣΟΚ πολύ περισσότερο, δείχνουν να εξαϋλώνονται πολιτικά και να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν εκτός Βουλής.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν μια θνησιγενή κατάσταση για το "συνταγματικό τόξο", και οδηγούν τον Τσίπρα στην ειλημμένη απόφαση να περισώσει ότι μπορεί από το "μνημονιακό τόξο" και να ορίζει τις εκλογές υπό το φόβο της τεράστιας ανόδου του μοναδικού αντισυστημικού κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

Η ημερομηνία της 20 Σεπτεμβρίου, που μοιάζει ως πιθανή επιλέγεται για τον λόγο επίσης ότι οι πολίτες, στο μεταίχμιο μεταξύ των νέων μνημονιακών - φορολογικών μέτρων και της θερινής ραστώνης θα είναι πιο ευάλωτοι στην κατεστημένη προπαγάνδα και θα ξεχάσουν το ισχυρό "ΟΧΙ" που είπαν στα μνημονιακά μέτρα, συστρατευόμενοι με τη μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, τη Χρυσή Αυγή.

Υ.Γ.
Το όψιμο και κίβδηλο "αντιμνημονιακό" κόμμα των Λαφαζάνη - Αλαβάνου - ΑΝΤΑΡCIA δε φαίνεται να εμφανίζει δυναμική για είσοδο στη Βουλή.

Υ.Γ.2
Ενδεχόμενη συνεργασία στις εκλογές ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ σε κοινό ψηφοδέλτιο, όπως συζητείται ήδη στο παρασκήνιο θα φέρεται και νομοτελειακά τη διάλυση της ψοφοδεξιάς αλλά και την αποκάλυψη της μνημονιόδουλης, μπομπολικής καρικατούρας, Σταύρου Θεοδωράκη - ΠΟΤΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών