Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΙ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

xrysh_aygh_simaies

Πέρα από σύσσωμο τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογές, καθώς αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τώρα πια και οι συστημικές εφημερίδες παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν!
Μετά λοιπόν από τα «Παραπολιτικά» ακόμα δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν την....
άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα η Kontra news σημειώνει: «Κινείται ανοδικά – μετά και από την ψήφιση ενός ακόμα Μνημονίου – η Χρυσή Αυγή, ειδικά σε περιοχές που τα προβλήματα είναι οξυμένα«.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η κυριακάτικη «Δημοκρατία», η οποία αναφέρει: «Οι εξελίξεις φαίνεται να ευνοούν τη στρατηγική επιδίωξη του κόμματος να διατηρηθεί ή και να ενισχύσει τη δυναμική του στο νέο Κοινοβούλιο, καθώς διατήρησε σταθερή γραμμή κατά του Μνημονίου σε ολόκληρο το επτάμηνο της διακυβέρνησης Τσίπρα«.
Είναι πια κοινή πεποίθηση και σύντομα πραγματικότητα: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η ενισχυμένη και μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechontai-pia-oloi-h-chrush-augh-stis-ekloges-tha-aujhsei-shmantika#ixzz3jfB6ZHmT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών