Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Fimotro: Τρόμος σε Σύριζα και ΝΔ, διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!


Fimotro: Τρόμος σε Σύριζα και ΝΔ, διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!

Αυτό που κρύβουν οι υπερχρεωμένοι νταβατζήδες της ενημέρωσης, αρχίζει δειλά-δειλά και συζητιέται ευρέως από ανεξάρτητους δημοσιογραφικούς κύκλους, οι οποίοι αποκαλύπτουν πια εκείνο που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός: η Χρυσή Αυγή θα γνωρίσει εκρηκτική άνοδο και θα έχει διψήφια ποσοστά στις επικείμενες εκλογές!
Συνεπεία τούτου, γκρεμίζονται τα σχέδια Σύριζα-ΝΔ για μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση, καθώς σ' αυτή την περίπτωση, η Χρυσή Αυγή θα καταστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση!
Παραθέτουμε το ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα fimotro, η οποία κάθε άλλο παρά ως φιλο-εθνικιστική μπορεί να χαρακτηριστεί:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ...
ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το Fimotro από την αρχή που ανακοινώθηκαν οι εκλογές σας έχει ενημερώσει ότι αυτές οι εκλογές θα έχουν τρομερές εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και το πολιτικό σύστημα μοιάζει με κινούμενη άμμο. Για το ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο έχουμε να γράψουμε πολλά, όχι φυσικά ανάλογα με το ποιο... γουστάρουμε εμείς, αλλά από τι προκύπτει από σοβαρές μετρήσεις και έγκυρες δημοσκοπήσεις που θα καταγράψουν σοβαρά τις τάσεις του εκλογικού σώματος.
Σας ενημερώνουμε πάντως, ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στα γραφεία των δημοσκόπων, χωρίς ακόμα να έχουν μετρήσεις αλλά από εκτίμηση βάση της εμπειρίας τους, ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να συγκεντρώσει πανελλαδικά ποσοστά λίγο πάνω από το 10% λόγω του μεταναστευτικού!
Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα των Σκοπίων της Βουλγαρίας και της Αλβανίας η Χρυσή Αυγή να είναι πρώτο κόμμα και μάλιστα με διαφορά! Παρόμοια τάση εκτιμούν δημοσκόποι με τους οποίους συνομιλεί το Fimotro, ότι μπορεί να εμφανιστεί και σε πολλά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα οποία η αριστερά είχε μεγάλη παράδοση εκλογική και πολιτική!
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει ότι θα την ανεβάσει πανελλαδικά σε διψήφια νούμερα στην Επικράτεια, με αποτέλεσμα να είναι τρίτο κόμμα, να περάσει το νέο κόμμα του Λαφαζάνη και να μην μπορούν να συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επειδή σε αυτή την περίπτωση Αξιωματική Αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή!
Για να δούμε τι θα δούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών