Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Με εντολή ΤΣΙΠΡΑ και Αριστεράς τα λαμόγια βγαίνουν "λάδι" στις υποθέσεις Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καθαρίζουν τα λαμόγια από λίστες Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου και ακινήτων Λονδίνου! Βαρύτατες ευθύνες Σύριζα, στο κόλπο και ο Τσίπρας...

Σε πλυντήριο καθαρισμού και συγκάλυψης τεράστιων σκανδάλων έχει εξελιχθεί η κυβέρνηση Σύριζα, με τον Τσίπρα να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Δάνης, έχει από 22 Ιουλίου 2015 αποστείλει απόρρητη έκθεση προς τον υπουργό Οικονομικών, με κοινοποίηση μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς Νικολούδη, στην οποία προειδοποιεί πως ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής μέχρι το τέλος του έτους, χιλιάδων υποθέσεων φοροδιαφυγής!
Οι υποθέσεις αυτές αναμένεται να...
παραγραφούν καθώς η κυβέρνηση αδιαφόρησε στις εκκλήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην έρευνα, με ενίσχυση σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές. Στις υποθέσεις τούτες, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ, 65 cd με κινήσεις λογαριασμών και εμβάσματα προς το εξωτερικό ύψους πάνω από 300.000 έκαστο, καθώς και η λίστα του Λονδίνου, με τις αγορές ακινήτων στη πρωτεύουσα της Αγγλίας από Έλληνες, που φθάνουν το ύψος του 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Στην ίδια κατηγορία υποθέσεων ανήκουν η λίστα Λουξεμβούργου καθώς και λίστες εμβασμάτων κατά την περίοδο της κρίσης, οι οποίες περιλαμβάνουν σκιές και αναγκαιότητα ελέγχου στις κινήσεις λογαριασμών για 54.246 ΑΦΜ.
Πρόκειται βεβαίως για άλλο ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα με εθνικές και κοινωνικές προεκτάσεις, προσφορά της κυβέρνησης της Αριστεράς στους εγχώριους νταβατζήδες της οικονομικής ζωής και στην ολιγαρχία του πλούτου, που εξακολουθεί να κερδοσκοπεί επί της δυστυχίας των Ελλήνων.
Υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά ο Σύριζα υποσχόταν πέραν της κατάργησης των Μνημονίων, την απονομή δικαιοσύνης για εκείνους που έσυραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και άνοιξαν την πόρτα στα Μνημόνια, για μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων όπως οι μίζες των υποβρυχίων, για τους εμπλεκόμενους στις λίστες Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου και τέλος, μεταβολή του καθεστώτος αδειοδότησης και λειτουργίας των υπερχρεωμένων μέσων ενημέρωσης.
Τίποτε από αυτά δεν συνέβη, αλλά επιπλέον η κυβέρνηση της Αριστεράς με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, έρχεται να συγκαλύψει τα εγκλήματα που κόστισαν δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και σκληρότατα μέτρα για τον Ελληνικό Λαό.
Στους κλέφτες και ψεύτες της πολιτικής ζωής, του μιντιακού και οικονομικού κατεστημένου, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν απάντηση: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών