Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Γενέθλια κλεφτοΠασόκ: Αφιέρωμα στις 5 πιο χαρακτηριστικές ατάκες της βρώμικης ιστορίας του


Γενέθλια κλεφτοΠασόκ: Αφιέρωμα στις 5 πιο χαρακτηριστικές ατάκες της βρώμικης ιστορίας του

41 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος όνειδος για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα. Ένας πολιτικός φορέας άμεσα συνδεδεμένος με την χαρισματική προσωπικότητα του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου, που άπλωσε τα σάπια πλοκάμια του σ’ όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής των Ελλήνων καλλιεργώντας την απάτη, την αρπαχτή και την μίζα ως μεθόδους κοινωνικής ανέλιξης. Ο θάνατος του Παπανδρέου διέλυσε κάθε ψευδεπίγραφη επίφαση «πατριωτισμού», με τον εκσυγχρονισμό, τον εθνομηδενισμό, την πολυπολιτισμικότητα, τον φιλελευθερισμό στις κοινωνικές ζυμώσεις και την οικονομική πρακτική, να γίνονται όχι απλώς κυρίαρχες (έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στο παρελθόν, έστω και κεκαλυμμένες), αλλά αποκλειστικές πολιτικές πρακτικές του ΠΑΣΟΚ, με μεθοδολογία που....
θα ζήλευαν ακόμη και τα ανθελληνικά γκρουπούσκουλα της αριστεράς.
«Τιμώντας» με τον δικό μας τρόπο τα γενέθλια ενός άλλοτε κραταιού κόμματος εξουσίας, το οποίο είναι πολύ αμφίβολο αν θα υπάρχει του χρόνου τέτοια ημέρα, παραθέτουμε τις 5 πιο χαρακτηριστικές «ιστορικές» φράσεις που ειπώθηκαν στην πολιτική πορεία του ΠΑΣΟΚ.
1) «Τσοβόλα, δώστα όλα». (Ανδρέας Παπανδρέου)
2) «Είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια» (Ανδρέας Παπανδρέου)
3) «Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» (Κώστας Σημίτης)
4) «Λεφτά υπάρχουν» (Γιωργάκης Τζέφρυ Παπανδρέου)
5) «Μαζί τα φάγαμε» (Θεόδωρος Πάγκαλος)
Η αλήθεια είναι ότι μας έπιασε… πονοκέφαλος με τις άπειρες «επικές» ατάκες των διαφόρων πασόκων κατά καιρούς. Θεωρούμε όμως ότι η πεντάδα που παραθέσαμε αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του ήθους και του ύφους που λάνσαρε το ΠΑΣΟΚ στην Πολιτική και την Κοινωνία.
Ο Ιστορικός του Μέλλοντος στην Ελεύθερη Ελλάδα, η οποία θα προκύψει από τους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών, θα καταγράψει οπωσδήποτε το ΠΑΣΟΚ ως το συνώνυμο τη απόλυτης αρνητικότητας στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών