Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!


Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Χθες δημοσιεύτηκαν άλλες δύο δημοσκοπήσεις από καθεστωτικά μέσα, τα οποία αποδεδειγμένα εχθρεύονται σε σημείο εμπάθειας την Χρυσή Αυγή. Η μία ήταν από την GPO για το MEGA και η άλλη από την Alco για την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου.
Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega είναι εντελώς μαϊμού, σε σημείο να γελάει ο κόσμος αφού όχι μόνο εμφανίζει ένα δήθεν «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά δίνει και ένα οριακό προβάδισμα στη ΝΔ.
Ακόμα και αυτή η...
εμπαθής πηγή πάντως δίνει στην Χρυσή Αυγή ένα 5,5% χωρίς αναγωγή, αναγορεύοντάς την σε Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Το ποσοστό με την κατάλληλη αναγωγή φτάνει στο 6,5%. Δεδομένου το γεγονότος ότι το Mega, ελέω συμφερόντων, μισεί όσο κανένας άλλο την Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμαστε το «ψαλίδι» που έχει πέσει.
Σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης:

Η δημοσκόπηση της Alco για τον Ευαγγελάτο έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί αποδεικνύει το πως η εκάστοτε πηγή στην ουσία παραγγέλνει το μέγεθος της παραποίησης των δεδομένων. Πριν από 2 μόλις μέρες η ίδια εταιρεία παρουσίασε δημοσκόπηση για καθεστωτική εφημερίδα και έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 6,9%. Τώρα δείχνει 6,1% και παρουσιάζει ως προηγούμενη μέτρηση το 6,3%. Κοινώς, επιστημονικότητα και αξιοπρέπεια μηδέν. Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή είναι και πάλι Τρίτη με διαφορά, με ποσοστό το οποίο αναγόμενο στα έγκυρα ψηφοδέλτια φτάνει το 7,1%
Σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα της δημοσκόπησης:


Το βράδυ των εκλογών για άλλη μία φορά οι δημοσκόποι θα ψελλίζουν δικαιολογίες περί της ψήφου των αναποφάσιστων, για να δικαιολογήσουν το «ψαλίδι» στα ποσοστά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι η μόνη επιλογή των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών