Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν.. Η Χρυσή Αυγή καλπάζει σε διψήφια ποσοστά..8% και ανεβαίνει!


Με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εκτιμούν οι Ισπανοί - Από το 8% ξεκινά το ποσοστό

Η ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα El Espanyol ασχολείται με τις ελληνικές εκλογές, προχωρώντας σε μια αξιολόγηση των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί στο χρονικό διάστημα από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ισπανών λοιπόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί στις επερχόμενες εκλογές καθαρά και με διαφορά η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!
Η ισπανική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι...
οι δημοσκοπήσεις της συγκεκριμένης περιόδου κατατάσσουν αναμφίβολα τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, δίνοντάς της ένα ποσοστό της τάξεως του 8%.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι εκτιμήσεις των Ισπανών βασίζονται στα δείγματα των συστημικών δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί στα ελληνικά καθεστωτικά μέσα. Συνεπώς το 8% αποτελεί επί της ουσίας προσέγγιση βασιζόμενη σε -κατά την συνήθη πρακτική- κίβδηλα και χαλκευμένα δημοσκοπικά ευρήματα.
Εντούτοις, ακόμη και τα ισπανικά μέσα υποχρεώνονται να παραδεχθούν εκείνο που τα ελληνικά αποσιωπούν σκοπίμως: η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία και θα αποτελέσει την Εθνική, Αξιωματική Αντιπολίτευση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών