Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

syriza-katharistria-eurokinissi-650
Γράφει ο Αντίοχος

Το στημένο παιχνίδι της πόλωσης
Σα βροχή πέφτουν τις τελευταίες ημέρες οι δημοσκοπήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά…). Και βέβαια, αναδεικνύουν… ντέρμπι, εμφανίζοντας την νουδούλα σε απόσταση αναπνοής από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το αντίστροφο. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Έτσι παίζεται κάθε φορά το στημένο παιχνίδι της πόλωσης, το οποίο αφενός μεν δημιουργεί το κατάλληλο εκλογικό κλίμα, δίνοντας ενδιαφέρον στις εκλογές και αφετέρου δε, συμφέρει και τους δύο βασικούς πόλους του συστήματος. Κι όπως συμβαίνει πάντα, εμφανίζεται τεράστιο το ποσοστό των «αναποφασίστων», για να το έχουν ως άλλοθι οι εταίρες δημοσκοπήσεων και να...
δικαιολογήσουν αργότερα τα σκόπιμα «λάθη» που κάνουν τώρα. Γι’ αυτό, μη δίνετε και μεγάλη βάση στις «δημοσκοπήσεις» που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, διότι σ’ αυτές ισχύει η γνωστή αρχή του εμπορίου: «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Οι λεγόμενες «κρυφές» είναι οι έγκυρες, αυτές που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων, των ολιγαρχών και των ξένων πρεσβειών και είναι για «εσωτερική χρήση»!
Έχουν επενδύσει πολλά στον mister Tsipra
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι νικητής των εκλογών –και μάλιστα με «καθαρή» διαφορά από την νουδούλα- θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι –όπως είπαμε και στο προηγούμενο φύλλο- οι εκλογές αυτές γίνονται «με την άδεια της αστυνομίας». Δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων, που έχουν επενδύσει πολλά στον mister Tsipra και δε θα διακινδύνευαν να τα χάσουν με πρόωρες εκλογές, για να αρχίσουν πάλι από την αρχή. Αυτοί βαδίζουν σε ασφαλή μονοπάτια και σε καμία περίπτωση δε θα επέτρεπαν τη διεξαγωγή των εκλογών, αν δεν είχαν εξασφαλίσει τη νίκη του εκλεκτού τους!
Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;
Θα αντιτείνει κανείς, ότι η σιγουριά για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε όταν ήταν ενωμένος. Τώρα, όμως, υπάρχουν και οι Λαφαζανίστας, οπότε αλλάζει το πράμα. Μάλιστα, παρατηρούνται διαλυτικά φαινόμενα στις κατά τόπους οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη και μέλη του να αποχωρούν και να εντάσσονται στους… Κουδουνίστρας. Διαβάζουμε, λοιπόν, τόσοι αποχώρησαν από δω, τόσοι από κει, όλοι από παραπέρα, κ.τ.λ. Σιγά τα ωά! Όποιος έχει μελετήσει λεπτομερώς τα κατά καιρούς καλέσματα των λεγόμενων «αντιφασιστικών» ή «αντιρατσιστικών» συγκεντρώσεων, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται! Τι γίνεται, λοιπόν, σ’ αυτές τις περιπτώσεις; Τα καλέσματα αυτού του είδους τα απευθύνουν καμιά 50αριά οργανώσεις κι εκεί που κάποιος περιμένει να δει τουλάχιστον 10 χιλιάδες νοματαίους στη συγκέντρωση, εμφανίζονται… διακόσιοι. Γιατί πρόκειται για οργανώσεις-σφραγίδες, με μια χούφτα μέλη η καθεμιά.
Οι Λαφαζανίστας και η επιρροή τους στην κοινωνία
Έτσι και τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπούν τους εαυτούς τους κι έναν μικρό περίγυρο (συνήθως περιθωριακών στοιχείων), με μηδενική επιρροή στην κοινωνία. Θυμίζω, ότι η θορυβώδης «αριστερή πλατφόρμα» ήλεγχε το 40% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τις εποχές του 4%. Άρα, λιγότερο από 2% του συνόλου των ψηφοφόρων. Θέλετε να φύγουν κι άλλοι τόσοι από το παρδαλό συνονθύλευμα; Πάμε στο 3-3,5%. Αλλά, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε στις τελευταίες εκλογές από το 36% του ελληνικού λαού. Ο οποίος, στο σύνολό του ακόμα δεν έχει πάει στο «ταμείο» (για πληρωμή ΕΝΦΙΑ, εφορίας, κ.λπ.) και –ακόμα- δεν έχει υποστεί καμιά συνέπεια του νέου αριστερού Μνημονίου. Άρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών