Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Αρθρογράφος του ΒΗΜΑτος: "Πληρώνουμε τις δημοσκοπήσεις για να λένε ψέματα....."

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι έχετε αγανακτίσει και σφόδρα εκνευριστεί με αυτή τη μαζική προσπάθεια εξόντωσης κάθε ίχνους κριτικής σκέψης και πλήρης χειραγώγησης του εκλογικού σχώματος με τις κίβδηλες δημοσκοπήσεις που εμφανίζονται καθημερινά, αφήνουμε έναν από τους διασημότερους αρθρογράφους του "ΒΗΜΑΤΟΣ" να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της εφημερίδας του και τις λοιπές που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ:

"Είναι ένα ψέμα που σαν αλήθεια κοστίζουν περισσότερο."
πηγή

Αυτή η λυρική φράση είναι και η...
μεγάλη αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις δημοσκοπήσεις που εκπονούνται κατόπιν εντολών και παραγγελίας από τα καταστημένα συμφέροντα που έχουν διττό σκοπό.

Αφενός να δημιουργήσουν ένα δίπολο εξουσίας, πολώντας το κλίμα και κατευθύνοντας τους πολίτες - αγανακτισμένους και αναποφάσιστους σε αυτό το δίπολο και αφετέρου να μην γιγαντωθεί το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα που τρομάζει το καθεστώς. Η Χρυσή Αυγή.

Η ομολογία ωστόσε, σε δημόσια θέα, του αρθρογράφου του ΒΗΜΑτος προδίδει αυτό που καταμαρτυρείται σε όλες τις κλειστές αίθουσες και στοές ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Η Χρυσή Αυγή αυξάνει επικίνδυνα και πρέπει με κάθε μέσο και τρόπο να την σταματήσουμε και ας πούμε και τα μεγαλύτερα και χοντρότερα ψέματα. (Είναι θεμιτό άλλωστε να λες ψέματα σε γκόιμ και γουρούνια Χριστιανούς κατά τα Πρωτόκολλα και το Ταλμούδ, αν πρέπει να πετύχεις το στόχο σου).

Υ.Γ.
Μετά το στραπάτσο του δημοψηφίσματος ας αναμένουν ακόμη ένα και σε αυτές τις εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών