Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

BBC: ΤΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 1ον) Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΝΟΔΟ

xrysh-aygh_imia

Γράφει ο Αντίοχος

Στα «5 πράγματα που μάθαμε από τις εκλογές στην Ελλάδα» αναφέρεται ρεπορτάζ του BBC και ανάμεσα στα 5 είναι και η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής. Ιδού:
«Η Ακροδεξιά είναι ακόμα σε άνοδο.
Με 7% των ψήφων και 18 βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο, η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στην ελληνική πολιτική σκηνή, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Έχει αυξήσει το ποσοστό της από τον Ιανουάριο, αν και οι περισσότεροι ηγέτες της είναι υπόδικοι. Η υποστήριξη για την Ακροδεξιά ήταν πιο ορατή μεταξύ εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Περισσότερο από...
το 16% των ανέργων στην Ελλάδα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή. Υπήρξε επίσης μια μικρή άνοδος της υποστήριξης σε κάποια από τα ανατολικά νησιά που έχουν πληγεί από την μεταναστευτική κρίση».
Πρόκειται βεβαίως για μια πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση, αν και μέσα σε λίγες σειρές, μιας και «χτυπάει» σε καίρια σημεία, αφενός μεν εκφράζοντας έκπληξη για την συνεχόμενη άνοδο παρά τις διώξεις και αφετέρου δε τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα των ανέργων και γενικά των μη προνομιούχων Ελλήνων. Δίνοντας το μήνυμα σ’ αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές, ότι «μπλέξαμε μαζί τους, αυτοί ήρθαν για να μείνουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών