Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

nd-delfinoi
Γράφει ο Αντίοχος

Η νέα συντριπτική ήττα της νουδούλας (εκεί που ήταν… ισοπαλία, σύμφωνα με τους φίλους μας τους δημοσκόπους) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ο «προσωρινός» (που ήθελε να γίνει… μόνιμος) Βαγγέλας άνοιξε τη διαδικασία της διαδοχής του.
Έτσι, μέσα στον Οκτώβριο η νουδούλα θα διαθέτει καινούργιο… νεκροθάφτη, ε συγνώμη, πρόεδρο ήθελα να γράψω. Μέχρι στιγμής, αυτοί που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γίνουν… χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, είναι οι εξής: Κυριάκος ο γουρλομάτης, Πέτρος Τατούλης (!!!), Μυκονοβορίδης ή Μυκονομπουμπούκος (αυτοί οι δυο πάνε… πακέτο), Δένδιας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη και δε συμμαζεύεται. Ακόμα δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος και ο «προσωρινός» Βαγγέλας (αν και δήλωσε πως… διαφωνεί με τη διαδικασία), ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες- την πιθανότητα της… μεγάλης επιστροφής του εξετάζει και ο φον Τρελαντωνάκης (αν και του το απαγορεύουν οι αρμόδιοι γιατροί…)! Δεν αποκλείεται, τις επόμενες μέρες να...
προστεθούν κι άλλοι υποψήφιοι και στο τέλος οι επίδοξοι αρχηγοί θα είναι περισσότεροι κι από τους… ψηφοφόρους.
Όπως βλέπουμε, οι υποψήφιοι είναι «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον». Κι όταν ένα κόμμα δε μπορεί να βρει δυο-τρεις υποψηφίους της προκοπής, σημαίνει ότι έχει… πεθάνει, αλλά δεν το ξέρει. Ας τους το πει κάποιος στη Συγγρού να μπούνε στον πολιτικό τους τάφο και να μας αφήσουνε ήσυχους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών