Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις για τις εκλογές και τι μέλλει γενέσθαι από δω και μπρος:
1ον) Το δήθεν «ντέρμπι» που πρόβλεπαν οι εταίρες δημοσκοπήσεων στις πατσαβουροδημοσκοπήσεις που ανακοινώνονταν στα ΜΜΕ, ήταν καραστημένο από τους δύο (δήθεν) «μονομάχους», για να δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικής πόλωσης. Όπως κι έγινε. Και κανένας… εισαγγελέας δεν πρόκειται να ελέγξει τις εταίρες. Μ’ ένα «συγνώμη, κάναμε λάθος» θα ξεμπερδέψουν κι αν χρειαστεί, την επόμενη φορά θα το ξανακάνουν!
2ον) Η νέα συγκυβέρνηση θεωρητικά είναι…
μακράς πνοής, με σκοπό οι επόμενες εκλογές ν’ αργήσουν πολύ. Σ’ αυτό θα βοηθήσουν και τα «φιλοευρωπαϊκά» κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης, που έχουν δεσμευθεί ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων – προστατών τους, να κρατούν χαμηλούς τόνους και να στηρίζουν την συγκυβέρνηση δια των ψήφων των βουλευτών τους σε δύσκολα αντιλαϊκά νομοσχέδια. Αλλά, υπάρχει ο αστάθμητος παράγων, που είναι το φούντωμα και η έκρηξη της λαϊκής οργής, που θα φέρει αναπόφευκτα απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες εξελίξεις και θα τους χαλάσει τα σχέδια επί χάρτου!
3ον) Σε πρώτη φάση επελέγη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. Σε δεύτερη φάση, όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα, θα μπούνε στη συγκυβέρνηση οι δύο καραδοκούσες εφεδρείες, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ίσως δε και το κόμμα Λεβέντη. Και μόνο αν υπάρξει γερό στρίμωγμα του συστήματος, θα γίνει η «μεγάλη συγκυβέρνηση» και με την νουδούλα μέσα!
4ον) Η τραγική κατάληξη του μορφώματος των Λαφαζανίστας, θα είναι εξόχως διδακτική για όσους συριζαίους έχουν στην άκρη του μυαλού τους να το παίξουν… ήρωες και… αντιστασιακοί.
5ον) Εις ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής, κρίνεται θετικότατο, υπό τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθησαν οι εκλογές. Ήτοι, τεχνητό κλίμα πόλωσης, πλήρης συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ και απουσία εκπροσώπων μας απ’ όλες τις εκπομπές «πολιτικού λόγου, τα δε «σποτάκια» και οι διακαναλικές συνεντεύξεις του Κινήματος που ήταν υποχρεωμένα από τον νόμο τα κανάλια να προβάλλουν, έπαιζαν σε «γερμανικά» νούμερα, από τις 2 τη νύχτα μέχρι τις 6 το πρωί. Επιπροσθέτως, τα οικονομικά μέσα που μπόρεσε να διαθέσει το Κίνημα –όντας αποκλεισμένο από την κρατική χρηματοδότηση επί μια ολόκληρη διετία- ήταν τα άκρως απαραίτητα για την συμμετοχή στις εκλογές, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα κόμματα σκορπούσαν εκατομμύρια!
6ον) Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η έκτη εκλογική αναμέτρηση μέσα στα τελευταία τρία χρόνια (τέσσερις φορές βουλευτικές, μία ευρωεκλογές και μία δημοτικές-περιφερειακές εκλογές), στην οποία συμμετείχε το Κίνημα, όχι μόνο αντέχοντας (διώξεις, φυλακίσεις Αρχηγού και βουλευτών καθώς και κάθε είδους περιορισμό) αλλά και αυξάνοντας τις δυνάμεις του. Τα δε παραμύθια περί «ευκαιριακής ψήφου διαμαρτυρίας», έχουν πλέον γίνει φτερό στον άνεμο. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, κι αυτό πλέον το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες!
7ον) Η «υποχρεωτική» αποχή (των μνημονιοπλήκτων ετεροδημοτών που αδυνατούσαν οικονομικά να μεταβούν στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν) έβλαψε κατά πολύ το Κίνημα. Ίσως σε τέτοιο βαθμό, που του στέρησε το διψήφιο ποσοστό!
8ον) Ωστόσο, η νέα μνημονιακή θύελλα που θα σαρώσει ότι έχει απομείνει όρθιο σ’ αυτό τον τόπο, αλλά και το γεγονός ότι το σύστημα στέρεψε από εναλλακτικές λύσεις – αναχώματα της προκοπής, δημιουργούν ασφαλείς προϋποθέσεις απότομου ξυπνήματος της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και γιγάντωσης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Όχι στο μακρινό μέλλον, αλλά άμεσα, μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου! Και τότε, όταν η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί πλέον την τελευταία ελπίδα του τόπου και του λαού, θα λογαριαστούμε υπό άλλους όρους με το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και θα το συντρίψουμε μία και καλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών