Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγρότες...Η ψυχή της Ελλάδος είναι οι αγρότες!

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών: Ημερίδα για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής στις Σέρρες

Σε κεντρική αίθουσα της πόλης των Σερρών πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, παρουσία του βουλευτή Σερρών, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη και του... βουλευτή Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου.
Στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για συσπείρωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου και την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο, ανταποκρίθηκαν επώνυμοι και ανώνυμοι Σερραίοι αγρότες, που βιώνουν από πρώτο χέρι την αναλγησία του κρατικού μηχανισμού και τον μνημονιακών κυβερνήσεων.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής εισακούστηκαν από το κοινό με ιδιαίτερη προσοχή και κατόπιν μίας ουσιαστικής, δίωρης διαβούλευσης, το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου αποδείχτηκε ως το μοναδικό εφαρμόσιμο, που θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα εκτός οικονομικής κρίσης. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και να προωθεί τα συμφέροντα τους ως προαπαιτούμενα για την ανασύσταση της εθνικής οικονομίας και την απαλλαγή της χώρας από την μνημονιακή εξάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών