Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Δημοσκόπηση MRB: Ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ενισχυμένα ποσοστά


Δημοσκόπηση MRB: Ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ενισχυμένα ποσοστά!

Το νέο αφήγημα που θέλουν να παρουσιάσουν οι δημοσκόποι είναι ότι συντελείται ένας αμφίρροπος αγώνας τόσο για την πρώτη, όσο και για την τρίτη θέση στις επικείμενες εκλογές.
Έτσι φτάσαμε να βλέπουμε τα απίστευτα, όπως το ότι «αναστήθηκε» η νουδούλα. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υφίσταται, αφού και οι εκδηλώσεις της είναι τρεις κι ο κούκος και τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν πως είναι ανέφικτη λογικά μία τέτοια «ανάσταση». Στην πραγματικότητα αυτή η δήθεν πόλωση που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικη με σκοπό να ισχυροποιήσει την μελλοντική συγκυβέρνηση του Μνημονίου.
Όσον αφορά την Τρίτη θέση προσπαθούν φιλότιμα να...
«ψαλιδίσουν» τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όμως έχοντας σπαταλήσει τις προσπάθειές τους στην παραποίηση των ποσοστών για την πρώτη θέση και με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει, δεν τα καταφέρνουν αρκούντως καλά.
Τα παραπάνω πιστοποιεί και η δημοσκόπηση της MRB, το αφεντικό της οποίας στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε αναλάβει την επικοινωνία της ΝΔ. Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι πέραν της ψευδεπίγραφης «ισοπαλίας» για την πρώτη θέση, η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτη, έχοντας ξεφύγει από τα υπόλοιπα κόμματα. Αυτό, όσο προχωράει η προεκλογική περίοδος θα εντείνεται, ελέω και της πολιτικής καταστάσεως, αλλά και της τακτικής του αποκλεισμού που συστηματικά ακολουθεί το αντισυνταγματικό τόξο, τρέμοντας την Φωνή της Αλήθειας.
Σας παρουσιάζουμε τα ποσοστά της δημοσκοπήσεως:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών