Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Όλα τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης στο πλευρό της Χρυσής Αυγής...


Τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης ελπίζουν σε μια μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής

Η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές και τα υψηλά ποσοστά που αναμένεται να αποσπάσει την έχει μετατρέψει σε κεντρικό σημείο αναφοράς και καταλύτη των μετέπειτα εξελίξεων στη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κατόπιν διεργασιών και συνεχών επαφών με εθνικιστές από το εξωτερικό η Χρυσή Αυγή κατάφερε να δημιουργήσει ένα δίκτυο με προσωπικότητες και κινήματα εντός του οποίου διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς σε αυτήν αναγνωρίζεται η πρωτοπορία ενός επιτυχούς αγώνα που διεξάγεται υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την.....
αύξηση της δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής που έχει σπάσει ανεπιστρεπτί τη συνωμοσία της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα εν Ελλάδι ΜΜΕ κλιμάκια Ευρωπαίων Συναγωνιστών επισκέπτονται τα Κεντρικά μας Γραφεία για να συνομιλήσουν με στελέχη και βουλευτές και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής του δανέζικου εθνικιστικού κόμματος Danskernes Parti, κ. Carlsen Daniel, επισκέφτηκε την Αθήνα και τα γραφεία μας επί της οδού Μεσογείων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και να του εκφράσει τη συμπαράσταση του απέναντι στον ίδιο και στους υπόλοιπους διωκόμενους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, δίνοντας παράλληλα την ευχή για μια μεγάλη εκλογική νίκη των Ελλήνων εθνικιστών στις ερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Αργότερα ο κ. Carlsen είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Συναγωνιστή και βουλευτή Σερρών Ματθαιόπουλο Αρτέμη, αντιπρόεδρο της ομάδος APF (Alliance for Peace and Freedom) με τον οποίο συζήτησαν θέματα οργανωτικού ενδιαφέροντος με απώτερο στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση των δεσμών ανάμεσα στα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα και την ανάδειξη των προβλημάτων που από κοινού αντιμετωπίζουν οι χώρες μας, όπως για παράδειγμα η αθρόα λαθρομετανάστευση και η ισλαμοποίηση των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.
Μέρος της συζήτησης βιντεοσκοπήθηκε από το κρατικό κανάλι της Δανίας το οποίο συνόδευε τον κ. Carlsen στην περιοδεία του στην Ελλάδα και στην ωριαία περίπου συνέντευξη που παραχώρησε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέπτυξε τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, τους στόχους της για το άμεσο μέλλον και την προοπτική των κινημάτων σε μια εθνικιστική Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών