Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

ΦΕΡΤΕ… ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ… ΣΑΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

levedopaido
Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τα παλιά, καλά φρούτα του… συνταγματικού τόξου (παλαιομνημονιακά και νεομνημονιακά), που λαχταρούν να… σαρώσουν τους χρυσαυγίτες (αλλά μονίμως μένουν με την… όρεξη), σ’ αυτές τις εκλογές μας προέκυψαν και τα… νέας εσοδείας.
Έτσι, στα πλαίσια αβανταδόρικου αφιερώματος της κυριακάτικης φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα στον… μπαξέ των υποψηφίων του κόμματος Λεβέντη, εμφανίζεται και κάποιος… «ωραίος και ώριμος» (σα… σύκο;) υποψήφιος στην Κοζάνη –με…
το γαμπριάτικο κοστούμι του, «για να αποθαρρύνει τις γυναίκες που τον πολιορκούν», όπως καυχάται- ο οποίος απειλεί (!!!) τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: «Ένας «γαμπρός» θέλει να σαρώσει τη Χρυσή Αυγή… Όταν μπω στη Βουλή, θα τους σαρώσω τους χρυσαυγίτες που είναι τρομοκράτες και εγκληματίες. Την πάτησαν αυτοί μαζί μου. Να με φοβούνται».
Ας μην ανησυχεί ο «ωραίος και ώριμος» υποψήφιος του Λεβέντη. Αν μπει στη βουλή, θα φροντίσουμε να καλέσουμε και μια ομάδα… ψυχιάτρων, για να τον… φροντίσουν όπως πρέπει!
(ΥΓ): Χου ρε!

2 σχόλια:

  1. θα τους κλασεις τ' αρχιδια παλιο μαλακα .νομιζεις δεν καταλαβε ο κοσμος οτι βγαλανε το ραμολι απο την ντουλαπα ,για να μην γινει η χ.α. αντιπολιτευση; αληθεια που τον θυμηθηκαν τον λεβεντη; παντως ρε νουμερο απ' την κοζανι δεν εχεις ελπιδα μπροστα στο λιακο εισαι χαλβας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τι εγκλημα εκαναν;απο που ρε μπαγιατικη κουραδα ειναι τρομοκρατες; αντε στο αγυριστο μη σε πετυχω πουθενα και σε κανω να μοιαζεις του αφεντικου σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών