Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Τασία Χριστοδουλοπούλου σε συγκέντρωση....υπέρ των Λαθρομεταναστών!!!


Δεν κρύβεται! Η κυρά Τασία σε διαδήλωση υπέρ των λαθρομεταναστών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η μούμια κυρά Τασία από τον Τσίπρα. Η Υπουργός των Λαθρομεταναστών, αποτελεί θεσμικά τον ακρογωνιαίο λίθο της συνεπής ανθελληνικής πολιτικής των κομμουνιστών - διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και επιβραβεύεται για το έργο της. Οι Έλληνες όμως έχουν ήδη αποφασίσει να αγωνιστούν για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική, ψηφίζοντας μαζικά Χρυσή Αυγή στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η κατάσταση στα νησιά και στα αστικά κέντρα γίνεται όλο και χειρότερη με τους λαθρομετανάστες. Από την μία πλευρά έχουμε συνεχείς εξεγέρσεις και επεισόδια από λαθρομετανάστες που απαιτούν την μετακίνησή τους στα αστικά κέντρα και από την άλλη πλευρά οι δρόμοι και οι πλατείες των πόλεων τελούν υπό κατάληψη.
Την κατάσταση αυτή φαίνεται ότι δεν την βλέπει η τ. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία συνεχίζει να επιμένει στις μαρξιστικές ιδεοληψίες της. Από ψυχολογικής πλευράς ίσως και να χαίρεται με την όλη κατάσταση, η οποία προκαλεί φρίκη στους....
«νοικοκυραίους», τους οποίους μισούν βαθύτατα οι ομοϊδεάτες της.
Έτσι βρέθηκε σε διαδήλωση υπέρ του κατακλυσμού της Πατρίδος μας από λαθρομετανάστες, από κοινού με συγκεκριμένη παρακρατική συμμορία και λοιπούς αριστεριστές. Στις κάμερες δήλωσε ότι αυτή έκανε πράξη το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης, «Μέσα οι πρόσφυγες», και συνέχισε να συμπαρίσταται στον σκοπό.
Ενδεικτικό της πλήρης αναντιστοιχίας μεταξύ της απόψεως των αριστεριστών και της Χριστοδουλοπούλου και της απόψεως των Ελλήνων, είναι ότι η συγκέντρωση ήταν «τρείς κι ο κούκος». Κανείς από τους Αθηναίους δεν πήγε να συμμετέχει σε αυτό το προφανές αίσχος, αφού όλοι τους βιώνουν πλέον τις συνέπειες της εφαρμογής του αριστερισμού στην εσωτερική πολιτική.

1 σχόλιο:

  1. η μουμιες των φαραω διατηρουνται καλυτερα ριξε την στα τουνελ του μετρο να ησυχασουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών