Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από τα Εθνικιστικά Μέγαρα: "Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν μειονότητα μέσα στην Πατρίδα μας!"


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πανικός! Οι όρθιοι έφταναν μέχρι έξω! Οι εθνικιστές πανίσχυροι στα Μέγαρα.
 
Σε μία κατάμεστη, από εκατοντάδες Εθνικιστές, αίθουσα στην παραλία Βαρέας στα Μέγαρα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η αίθουσα δεν αρκούσε για τις ανάγκες της εκδηλώσεως, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατοντάδες ορθίων. Ο Αρχηγός εισήλθε στην αίθουσα Puzzle...
καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής υπό τον ήχο του Ύμνου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και αμέσως μετά ξεκίνησε η εκδήλωση.



Την εκδήλωσε άνοιξε η Συναγωνίστρια, Τσολιάκου Λιάνα, κάνοντας λόγο για την τρομοκρατία μηνών που έχει δεχτεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.



Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή την 21η Σεπτεμβρίου θα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η μόνη πηγή αντίστασης στο μνημόνιο της αριστεράς και την άκρατη λαθρομετανάστευση, η οποία απειλεί να πνίξει τη χώρα. Ανέλυσε δε τον μοναδικό λόγο που μας αποκλείουν οι ταγοί του καθεστώτος από τα κανάλια, δηλαδή προκειμένου να μην γίνει γνωστό στους Έλληνες το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το σχέδιο για μία Ανεξάρτητη και Ισχυρή Ελλάδα.



Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην καταστροφή της Εθνικής Παραγωγής και το σχέδιο της Χρυσής Αυγής για αναγέννηση της Εθνικής Πρωτογενούς Παραγωγής, ως μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, από κοινού με την πολιτική κάθαρση και την εφαρμογή της πάγιας θέσης της Χρυσής Αυγής: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ – ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!



Τέλος εν μέσω συνεχών επευφημιών και χειροκροτημάτων, στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος στην απαρχή της πολιτικής σκευωρίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους προδόθηκαν οι προσδοκίες των πολιτικάντηδων και των σκοτεινών κέντρων εξουσίας που την διέταξαν.



Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι εναντίον όλων, αφού στην ουσία στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι προ του 3ου μνημονίου, ο Μεϊμαράκης δήλωνε «φέρτε συμφωνία και πάρτε ό,τι μέτρα θέλετε». Ίδιο πρόγραμμα έχουν ΝΔ και Σύριζα τόσο για το μνημόνιο, όσο και για τους λαθρομετανάστες, όσο και για τον αποκλεισμό και την πολεμική της Χρυσής Αυγής, που λέει ΟΧΙ στα μνημόνια και ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση.



Εκτενής ήταν η αναφορά στο εθνοπροδοτικό έργο του Σύριζα, το οποίο συνοψίζεται στην ψήφιση του νομοσχεδίου – έκτρωμα για την ιθαγένεια, το οποίο είναι de facto αντισυνταγματικό, αφού όπως έχει πει το ΣτΕ δεν μπορούν οι βουλευτές να αποφασίζουν σχετικά με την υφή και την σύσταση του Ελληνικού Κράτους, το οποίο είναι ένα κράτος Εθνικό! Ένα αντεθνικό έργο, στο οποίο συνεπικουρεί και η ΝΔ ψηφίζοντας το νόμο για το τζαμί και άλλα πολλά αντεθνικά νομοσχέδια, γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή είναι μόνη Εθνική Επιλογή.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Επιλογή διότι αντιστέκεται στην ξενοκρατία, τόσο όσον αφορά τα μνημόνια και όσον αφορά την λαθρομετανάστευση. Αλήθεια, πόσους θα χωρέσει ακόμα η Ελλάδα; Θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες και να μας μετατρέψουν σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα τους το επιτρέψει.



Προμετωπίδα στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τα Εθνικά Θέματα, διότι το Ελληνικό Έθνος πέρασε πολλούς φουρτούνες στους αιώνες της ύπαρξής του, αλλά μόνο από την προδοσία κινδυνεύει. Από την προδοσία που ελοχεύει στο Μακεδονικό, στο Κυπριακό, στην λαθρομετανάστευση και στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας.

 
 
 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών