Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

Η Χρυσή Αυγή αλώνει την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος σε πείσμα των κομμουνιστών εργατοπατέρων - ΒΙΝΤΕΟ, Φωτορεπορτάζ


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους βουλευτές Γερμενή, Κασιδιάρη, Κούζηλο και Παναγιώταρο επισκέφθηκε σήμερα την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, που τόσο βάναυσα έχει πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές, αλλά και την παράνομη δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων...
του ΚΚΕ.

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων «Ο Άγιος Νικόλαος» παρουσίασε στους βουλευτές μας τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζώνη και ακολούθησε διάσκεψη, όπου αναλύθηκαν οι προτάσεις των εργαζομένων, αλλά και οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.



Ο πρόεδρος του Σωματείου κος. Κυριτσόπουλος μας εξήγησε πώς οι Έλληνες Εργάτες του Περάματος έχουν ανάγκη την στήριξη της Χρυσής Αυγής για να μπορέσουν επιτέλους να επιστρέψουν στην εργασία τους.



Οι πολιτικές του κράτους, του εφοπλιστικού κεφαλαίου και η ασυδοσία των εργατοπατέρων προώθησαν τα πλοία που επισκευάζονταν στην Ζώνη σε ξένες χώρες. Σήμερα κάνουν χρυσές δουλειές τούρκοι και κινέζοι, ενώ οι Έλληνες στο Πέραμα πένονται στην κυριολεξία.



Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός μας δήλωσε πώς: «Η Ζώνη του Περάματος θα λειτουργήσει ξανά υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής και οι άεργοι εργατοπατέρες του ΚΚΕ που έστειλαν τα ελληνικά πλοία στην Tουρκία θα απομονωθούν».




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών