Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

Πανικός στα Λιόσια για Μιχαλολιάκο, Λεμοντζή και Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ, Φωτορεπορτάζ


Κατάμεστα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών – Φυλής – Καματερού από εκατοντάδες Έλληνες, οι οποίοι συνέρρευσαν προκειμένου να υποδεχτούν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εισήλθε στην αίθουσα της εκδηλώσεως καταχειροκροτούμενος, εν μέσω συνθημάτων από το ενθουσιασμένο πλήθος.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Λεμοντζής, άνοιξε την εκδήλωση, σχολιάζοντας την «δημοκρατικότητα» των αποκομμάτων του μνημονίου, τα οποία επέλεξαν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την χθεσινή τηλεμαχία. Ένας, όμως, αποκλεισμός που είναι προς...
τιμήν μας, αφού δεν είναι ίδιον μας να συναγελαζόμαστε με τους ταγούς της εθνοπροδοσίας.



Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ανέλυσε την πολιτική κατάσταση στον τόπο, όπου υπάρχουν ουσιαστικά δύο κόμματα, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί να πει κανείς και τίποτα διαφορετικό, αφού μαζί ψήφισαν, Σύριζα και ΝΔ, το μνημόνιο, το νομοσχέδιο για το τζαμί και μία σωρεία άλλων αντιλαϊκών και αντεθνικών μέτρων.



Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έκανε λόγο για την πολιτική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, η οποία ξεκίνησε όταν διαψεύστηκε η τέως Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή θα ενταχθεί στο σύστημα. Όταν διαφάνηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να προδώσει τον Ελληνικό Λαό, ήρθαν οι πολιτικές διώξεις. Όμως, η Χρυσή Αυγή και ο κόσμος που την στηρίζει δεν λύγισε, αλλά ατσαλώθηκε από την πολεμική του καθεστώτος.

arxigos-axarnai_(6)

Όσον αφορά την στημένη τηλεμαχία, περί της οποίας και ο ίδιος ο Μεϊμαράκης παραδέχτηκε ότι είχε ως νικητή την Χρυσή Αυγή, ο Αρχηγός τόνισε ότι δεν θα μπορούσαν να μας καλέσουν, διότι γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι που δεν δεσμευόμαστε από άνομα συμφέροντα.

Εκτενής ήταν η αναφορά του Αρχηγού στα Εθνικά Θέματα που πάνε από το κακό στο χειρότερο, εδώ και πολλά χρόνια. Η μέλλουσα συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα έχουν κοινή πολιτική στα Εθνικά Θέματα, αφού επί ΝΔ ψηφίστηκε το αντεθνικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο εξαιρεί από τις γενοκτονίες, των οποίων η άρνηση ποινικοποιείται, την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Επίσης και επί των δύο αντεθνικών κομμάτων, οι τουρκικές φρεγάτες πλέουν πλησίον του Σουνίου. Επί Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάστηκε μουσείο στο σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος υπερασπιστής της Εθνικής Μνήμης.



Ακολούθως ο Αρχηγός έκανε εκτενή αναφορά στην προπαγάνδα του καθεστώτος γύρω από το πρόβλημα λαθρομετανάστες, ένα πρόβλημα που απειλεί το Έθνος. «Πρόσφυγες» τους ονομάζουν, ενώ έρχονται από την Τουρκία, που είναι ομόδοξή τους χώρας και μη εμπόλεμη, ενώ κανείς δεν μιλάει για το Δουβλίνο ΙΙ, που καθιστά την Ελλάδα «αποθήκη ψυχών».

axarxes_omilia_arxhgou

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό μνημονιακή κατοχή, με βουλευτές υποταγμένους, οι οποίοι ψηφίζουν το απόγευμα νομοσχέδιο 970 σελίδων που τους δώθηκε το πρωί. Ένα νομοσχέδιο που εξοντώνει το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, τους Αγρότες, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, τους μισθωτούς τους Συνταξιούχους. Η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι αυτή η πολιτική οδηγεί στην καταστροφή, μόνη διέξοδος από την κρίση η επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, η καταγγελία του μνημονίου και η στήριξη των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.



Μετά τις εκλογές οι δήθεν «αντίπαλοι», ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν. Ήδη ο Μεϊμαράκης έκανε ανοιχτή πρόσκληση στον Τσίπρα να συναντηθούν και να τα βρουν.


Αυτό καθιστά την Χρυσή Αυγή Αξιωματική, πέρα από Εθνική, Αντιπολίτευση. Κοινό τους πρόγραμμα το Μνημόνιο, η Λαθρομετανάστευση και η καταστροφή της Πατρίδας. Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής. Της μόνης πολιτικής δύναμης που λέει ΟΧΙ στο Μνημόνιο, ΟΧΙ στην Λαθρομετανάστευση, ΟΧΙ στον Εθνομηδενισμό.

DSCN3566

axarnes_kosmos 

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών