Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

"Καθημερινή": Η Χρυσή Αυγή ο μεγάλος νικητής του χθεσινού debate.. Η άνοδός της θα είναι εκρητκτική!


Καθημερινή: Αλματώδης άνοδος για την Χρυσή Αυγή μετά το «συνταγματικό» σικέ ντιμπέιτ!

Όποιος κατόρθωσε να παρακολουθήσει έστω και για ένα λεπτό το χθεσινό στημένο, «δημοκρατικό» ντιμπέιτ, δεν μπορεί παρά να εκφράζεται απόλυτα από την παραδοχή-ομολογία της φυλλάδας «Καθημερινή», η οποία επισημαίνει μετ' επιτάσεως: από αυτό το δήθεν «δημοκρατικό» αίσχος, μοναδική ενισχυμένη πολιτική δύναμη βγαίνει η Χρυσή Αυγή!
Συγκεκριμένα, ο γνωστός αρθρογράφος, Κώστας Ιορδανίδης, δεν έκανε άλλο τι παρά να αποτυπώσει το αίσθημα που άφησε σε όλη την Ελλάδα το χθεσινοβραδινό φιάσκο της πολιτικής τηλεμαχίας.
Γράφει χαρακτηριστικά: «Μετείχαν χθες οι αρχηγοί των κυριοτέρων πολιτικών κομμάτων σε τηλεοπτική αναμέτρηση. Υψηλό....
αίσθημα «δημοκρατικής» συνειδήσεως και συμπεριφοράς απέκλεισε τη συμμετοχή του γραμματέα της Χρυσής Αυγής από το θέαμα. Ενδεχομένως, όμως, διά του τρόπου αυτού τα πολιτικά κόμματα του «συνταγματικού» τόξου, προσέφεραν καλή υπηρεσία στην άκρα δεξιά, διότι ο αποκλεισμός της εις την πραγματικότητα την ενισχύει, καθώς τη διαφοροποιεί από τις άλλες παρατάξεις».
Όταν ακόμα και οι δημοσιογράφοι της Καθημερινής χλευάζουν την "δημοκρατικότητα" και "συνταγματικότητα" των κομμάτων που μετείχαν στο ντιμπέιτ, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ποια είναι η αίσθηση που αυτό άφησε στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Υπήρξε δε τόσο χοντροκομμένα στημένη η πολιτική τηλεμαχία, ώστε ο αρθρογράφος να ομολογεί δημοσίως πως ο πραγματικός νικητής του χθεσινού οικτρού θεάματος των πολιτικών ψοφιμιών της χώρας, είναι η αποκλεισμένη «δημοκρατικά» από αυτό Χρυσή Αυγή!
Με θλίψη, μάλιστα, παραδέχεται η Καθημερινή μια πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, την οποία το Καθεστώς των φαύλων και των διαπλεκόμενων επιχειρεί ποικιλοτρόπως να διαστρεβλώσει: «ο αποκλεισμός συντελεί στο να διαφοροποιείται στα μάτια της κοινής γνώμης η Χρυσή Αυγή από τις άλλες παρατάξεις».
Η Καθημερινή λοιπόν, ανακάλυψε σχετικά αργά είναι η αλήθεια, ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι σαν τα υπόλοιπα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας αλλά βρίσκεται σταθερά και αμετακίνητα απέναντι στα ίδια και τις πρακτικές τους που πλήττουν βάναυσα τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών