Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

Ποιος είναι ο, σύμφωνα με τα “Νέα”, “λάμογας” αρχηγός κόμματος και γιατί κάνει το κορόιδο;


Ποιος είναι ο, σύμφωνα με τα “Νέα”, “λάμογας” αρχηγός κόμματος και γιατί κάνει το κορόιδο;

Γράφει ο Αντίοχος

«Μια ιστορία από τα παλιά», από την εποχή του κορυφαίου σκανδάλου του χρηματιστηρίου, διηγήθηκε στη στήλη του στα καθεστωτικά «Νέα», ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, με αφορμή τον προ ημερών θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και πρώην υφυπουργού, Λάμπρου Κανελλόπουλου.
«Αν αναφέρομαι τώρα σ’ αυτόν είναι για να θυμίσω –σε λίγους γνωρίζοντες και ακόμα λιγότερους… παθόντες- ότι ο άτυχος Λάμπρος έπεσε προ 16 ετών θύμα τρομερής απάτης από...
συνάδελφό του βουλευτή, ο οποίος προϊόντος του χρόνου, προόδευσε ο ερίφης, και σήμερα είναι αρχηγός μικρού κόμματος.
Συνέβη λοιπόν το 1999. Ήταν η περίοδος της «άνθησης» του Χρηματιστηρίου και ο περί ου ο λόγος βουλευτής και νυν αρχηγός εμφανιζόταν ως  expert σε θέματα μετοχών, επειδή υποτίθεται πως είχε εσωτερική πληροφόρηση για πολλές εταιρείες. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο Περιστύλιο της βουλής πλασάροντας μετοχή εταιρείας που ανήκε στον τότε πεθερό του, η οποία υποτίθεται ότι θα γινόταν «πύραυλος» τις επόμενες ημέρες.
Έπεισε διάφορους (βουλευτές κυρίως) να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους για να τα πολλαπλασιάσουν με βεβαιότητα όπως τους υποσχόταν, ποντάροντας σε αυτή την εταιρεία. Έπεισε και τον Λάμπρο. Από τα 11,5 εκατομμύρια των οικονομιών του, εμπιστεύτηκε στον «λάμογα» θα τον χαρακτηρίσω επιεικώς συνάδελφό του τα 10. Φυσικά τα έχασε! Όταν αποδείχτηκε ότι όλα όσα υποσχόταν ο «λάμογας» βουλευτής ήταν ένα από τα πολλά παραμύθια που κατά καιρούς κατασκευάζει, ο Κανελλόπουλος, όπως και άλλοι συνάδελφοί του θύματα του βουλευτή άρχισαν να του ζητούν τα χρήματά τους. Για ένα διάστημα εξαφανίστηκε από τη Βουλή. Όταν κάποτε επανήλθε σφύριζε αδιάφορα. «Να κονομήσετε δεν θέλατε; Τι να σας κάνω τώρα;», ήταν το βασικό αντεπιχείρημά του, και ας του έλεγαν οι άλλοι ότι τους «έριξε» ως κοινός απατεών.
Ο Λάμπρος δεν του ξαναμίλησε ποτέ. Το ίδιο κι άλλοι βουλευτές τους οποίους «δάγκωσε» κανονικά. Εννοείται ότι δεν ίδρωσε καθόλου το αφτί του για όλα αυτά. Φαντάζομαι ότι χθες θα κοιμήθηκε ήσυχος. Ένας λιγότερος απ’ αυτούς που ξέρουν ποιος πραγματικά είναι…».
Έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα από τότε που γράφτηκαν τα παραπάνω, αλλά ο –κατά Παπαχρήστον- «λάμογας» αρχηγός μικρού κόμματος, κάνει το κορόιδο, παρότι στο δημοσίευμα «φωτογραφίζεται» επαρκώς. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος και δε διστάζει να κάνει μηνύσεις και αγωγές, με το παραμικρό. Γιατί άραγε;
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών