Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

Λίγα λόγια πριν τις εκλογές...


Λίγα λόγια πριν τις εκλογές...

Άρθρο από την την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Τον καιρό των ηρώων, οι μάχες δίνονταν σώμα με σώμα. Νικητές και ηττημένοι είχαν έτσι το δικαίωμα να συμμετέχουν στη μοιρασιά της δόξας, έχοντας δώσει έναν αγώνα δίκαιο και τίμιο. Αργότερα, ήρθαν τα τόξα. Άνθρωποι χωρίς ρωμαλεότητα, τις περισσότερες φορές, είχαν επιτέλους την ευκαιρία να εξοντώσουν ουσιαστικά ανώτερους αντίπαλους από μακριά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Η γενναιότητα, η δόξα, η τιμή του πεδίου της μάχης άρχισε να σβήνει, μαζί με....
αυτές κι ένα αγνό κομμάτι της ψυχής δεχόμενο τα βέλη της ξένης δολιότητας. Οι σελίδες της ιστορικής μνήμης δεν χαράσσονται με βέλη όμως, και συνήθως, πεισματικά στα νέα πάθη και ήθη των καιρών, δεν λησμονούν τους ανδρειωμένους και τις λόγχες τους.
Κάπως έτσι φαντάζουν οι καβαλάρηδες του πολύχρωμου ουράνιου τόξου της δημοκρατικότητας σήμερα, στα μάτια των αρνητών της σύγχρονης τάξης, στα μάτια των ζωντανών. Δειλοί, καχεκτικοί, χορτάτοι και καλά κρυμμένοι πίσω από αναχώματα μίσους και φόβου εξαπολύουν τα βέλη τους μειδιώντας με ανησυχία και κομπάζοντας για επικράτηση… για μια επικράτηση που και μόνο στην ιδέα ότι δεν θα επιτευχθεί, τους πλημμυρίζει τρόμος. Τα βέλη τους σέρνονται στα παράθυρα των τηλεοράσεων, στους σκοτεινούς διαδρόμους των υπουργείων και των δικαστηρίων και στα γραφεία επίορκων ενόπλων. Όλοι μαζί τοξότες, δούλοι, βέλη ενάντια στους λίγους ζωντανούς. Ένα κράτος ενάντια στο έθνος.
Όποιος θέλει, μπορεί να δει. Στις 21 του Σεπτέμβρη τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Το νέο κεφάλαιο είναι ήδη τυπωμένο. Στο όνομα της κάποιας εθνικής ενότητας, στο όνομα της νέας σωτηρίας οι δυνάμεις του τόξου θα δείξουν τα δόντια τους. Ο πολλά βαρύς Βαγγέλας, ο επαναστάτης Αλέξης, ο cool Σταύρος και η Φώφη των ανεκδότων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Θα χρειαστούν περίπου 5 εκατομμύρια ψήφοι. Μην σας κάνει εντύπωση, το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθούν. Η πιο δυνατή πλειοψηφία όλων των εποχών, μια δύναμη 250 ίσως και περισσοτέρων βουλευτών θα κληθεί να εκτελέσει το σχέδιο καταστροφής του έθνους σύμφωνα με τις επιταγές των αιώνιων τοκογλύφων.Και απέναντι;
Θα υπάρχει πάντα η γνωστή μάζωξη των χρήσιμων ηλιθίων, του κόκκινου στηρίγματος σε κάθε μεταπολιτευτικό καθεστώς, που θα περιφέρει όποτε χρειαστεί την μίζερη αγέλη σε θλιβερές κατάκοπες πορείες-κηδείες υποτιθέμενης αντίδρασης και λαϊκής πάλης. Θα υπάρχει πια και το καινούργιο φρούτο, βγαλμένο από τα πλευρά του Αλέξη, δρομολογημένο να σώσει την ανύπαρκτη τιμή της εσωτερικής-ευρωπαϊκής αριστεράς πουλώντας επανάσταση με επιθέσεις στο νομισματοκοπείο σε μια υστάτη προσπάθεια να μην χαθεί η πελατεία. Θα υπάρχει μάλλον και η τελευταία εφεύρεση του συστήματος. η ένωση του Βασίλη που είναι και Λεβέντης. Το πιο παρηκμασμένο κομμάτι της νεοελληνικής κοινωνίας πρέπει να εκτονωθεί όπως και ο Αυνάν στην Παλαιά Διαθήκη. Τα παιδιά της πλατείας όποτε χρειαστούν επίσης θα είναι εκεί, ο ρόλος τους εξάλλου είναι συγκεκριμένος εδώ και χρόνια. Ο Πάνος τέλος, δεν θα χρειαστεί. Χρησιμοποιήθηκε. ματωμένος και λερωμένος μάλλον θα βρει το δρόμο του για τα σκουπίδια.
Κανείς από αυτούς δεν θα είναι απέναντι. Κανείς από αυτούς δεν ήταν ποτέ απέναντι. Αυτοί που ήταν και είναι απέναντι έδωσαν και δίνουν μάχες σώμα με σώμα, έρχονται από άλλες εποχές και καθώς ονειρεύονται τους καιρούς των ηρώων, αρνούνται τον σύγχρονο κόσμο με όλη τους την ψυχή. Κυνηγήθηκαν, απειλήθηκαν, πλάγιασαν σε φυλακές, μα δε λύγισαν και ορκιστήκαν να μην ξεχαστεί ποτέ ο Μάνος και ο Γιώργος.
Θα έρθουν μέρες απόλυτου ελέγχου και αυτοί του τόξου θα φαντάζουν τόσο δυνατοί όσο ποτέ. Θα τους έχουν οπλίσει τις φαρέτρες πέντε εκατομμύρια και παραπάνω ψήφοι, άλλο ένα εκατομμύριο θα συνεχίσουν να περιφέρονται σα ζωντανοί νεκροί δηλώνοντας αθώοι. Μα η μέρα που θα ξημερώσει στις 20 του Σεπτέμβρη δεν έχει να κάνει με καμία δημοκρατική διαδικασία. Θα είναι η μέρα που κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων θα κληθούν να ακούσουν τη φωνή του Ιερού καθήκοντος. Θα κληθούν να τιμήσουν το πέρασμά τους από αυτά τα χώματα μη λησμονώντας τους νεκρούς και τους αγέννητους. Θα είναι η αφετηρία μιας μεγάλης πορείας όσων αποφασίσουν να παραμείνουν ζωντανοί. έτοιμοι να βαδίσουν δίπλα σε όσους ήταν και θα είναι πάντα απέναντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών