Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

Πόνος και θλίψη στο κατεστημένο: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Δακρύβρεχτο δημοσίευμα για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί η φυλλάδα των διεθνών τοκογλύφων “Guardian”. Εντός του δημοσιεύματος φιλοξενούνται οι απόψεις καθηγητάδων (καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς) και μια εκτενής ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος με συμπέρασμα «η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»!

Η εφημερίδα εστιάζει σε τρεις άξονες την σκέψη τους:
  • Πρώτον στο μεταναστευτικό, το οποίο δείχνει να δυναμώνει την Χρυσή Αυγή τόσο στις πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών, όσο και στις πύλες εξόδου.
  • Δεύτερον στο γεγονός ότι είναι η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη στο πολιτικό σκηνικό. Σχετικά με αυτό η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο έντονα αντιμνημονιακός λόγος της μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα».
  • Ο τρίτος άξονας είναι... η πρωτιά της Χρυσής Αυγής στην Νεολαία και τους ανέργους, που προδιαγράφει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον για την Χρυσή Αυγή.
Οι δύο καθηγητάδες που δίνουν την άποψή τους για την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής είναι ο Αριστείδης Χατζής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δημήτρης Καιρίδης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο μεν Χατζής λέει ότι «Δεν επηρεάστηκε καθόλου από την μεγάλη αποχή. Η απόδοσή της είναι ένας κίνδυνος, αλλά ντροπή για τη δημοκρατία μας», ενώ ο Καιρίδης ότι «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σύμπτωμα της κρίσης, αλλά ένα κόμμα που ήρθε για να μείνει. Τούτο δείχνει ότι η ελληνική ασθένεια δεν είναι επιφανειακή, αλλά πολύ βαθύτερη από ό,τι πιστεύουν πολλοί».

Κοινός τόπος των δύο δηλώσεων, η απελπισία ενός ολόκληρου αμαρτωλού κατεστημένου, το οποίο προσπάθησε με διώξεις, φυλακίσεις, λάσπη, φίμωση, δολοφονίες και πολιτική τρομοκρατία να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε. Μισό εκατομμύριο Ελλήνων στηρίζουν φανατικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο θα συνεχίσει τον Αγώνα του ενάντια στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών