Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

exitpoll__2

Οι Έλληνες που επλήγησαν περισσότερο από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, είναι προφανώς τα εκατομμύρια των ανέργων, που έχασαν τις δουλειές τους από όλη αυτή την ραγδαία φτωχοποίηση των Ελλήνων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται προφανώς και οι νέοι και οι νέες που πλήττονται κατά 60% από την ανεργία, οδηγούμενοι στην μετανάστευση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα ποιοτικά στοιχεία που εξάγονται από τα exit poll, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα σε αυτή την ομάδα ψηφοφόρων, λαμβάνοντας 16,6%. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων στους Έλληνες που....
έχουν γνωρίσει επακριβώς τι εστί μνημόνιο και λαθρομετανάστευση.
Το γεγονός ότι δεύτερο κόμμα στους ανέργους είναι το κόμμα Λαφαζάνη, δείχνει ότι πολλοί Έλληνες ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τα πολλαπλά προσωπεία του συστήματος και τα κόλπα που αυτό επικαλείται για να τον κοροϊδεύει. Δεν εξηγείται αλλιώς πως εν τέλει καταλήγουν να ψηφίζουν ένα κόμμα που αποτελείται από ανθρώπους που στήριζαν έως την τελευταία στιγμή τα μνημόνια.
Πάντως τα αναχώματα καταρρέουν και το Εθνικιστικό Κίνημα καταφέρνει την μία μετά την άλλη νίκη, παρά την λάσπη και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwto-komma-h-chrush-augh-stous-ellhnes-pou-chasan-tis-douleies-tous-apo-mn#ixzz3mIbqSawZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών