Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

Ο λαός μίλησε... Η Χρυσή Αυγή το ΜΟΝΟ αντιμνημονιακό κόμμα στη Βουλή!


Μόνη αντίσταση στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση η Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αινείας

Δεν ξέρω αν η κάλπη ήταν γκαστρωμένη αλλά σίγουρα έφερε αποτελέσματα που γεννούν προσδοκίες για κάτι καλύτερο στο μέλλον και αφήνουν πεδίο δόξης λαμπρό για τους Εθνικιστές που καλλούνται ως οι μοναδικοί φορείς του αντιστεκόμενου Έλληνα να εκφράσουν τις απόψεις του.

Αρχικά, ο Έλληνας που έχει καταρρακωθεί κοινωνικά και οικονομικά από τα μνημόνια εχεί μοναδική φωνή αντίδρασης σε αυτά στο νέο Κοινβούλιο τη Χρυσή Αυγή.

Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι το....
μοναδικό ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ κόμμα και ο μοναδικός εκφραστής του "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος, σε μια βουλή που αποτελεί έναν βούρκο... μνημονιόδουλων που ρέπουν προς τον κομμουνισμό!

Τέλος ο πατριωτης Έλληνας που σέβεται τη Γη των προγόνων του, προστατεύοντάς τη από το να γίνει ένας... καταυλισμός "προσφύγων" έχει και πάλι μια και αποκλειστική φωνή αντίστασης εντός της Βουλής. Και πάλι τη Χρυσή Αυγή.

Οι νέες συνθήκες λοιπόν καταστούν σαφές ότι το σύνθημα της Χρυσής Αυγής "Εναντίον Όλων" παίρνει κυριολεκτικά σάρκα και όστα σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής, καθώς δεν είναι απέναντι μόνο στο "συνταγματικό τόξο", αλλά είναι εναντίον όλων των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ κομμάτων και εναντίον όλων των κομμάτων που θέλουν την Ελλάδα να γίνεται... Αφγανιστάν!

Υ.Γ.
Το γεγονός ότι οι Έλληνες επέλεξαν να δώσουν τα ηνία των αγώνα στη Χρυσή Αυγή για να ηγηθεί του αντιμνημοναικού - πατριωτικού κινήματος γεμίζει με Πίστη ότι σύντομα για την Ελλάδα ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών