Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ

georgiadhs

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος έδωσε ο ξακουστός Μπουμπούκος και αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: «Εγώ, σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, δεν μπορώ να μπω. Σοβαρότητα με τέτοια κυβέρνηση δεν γίνεται. Με τέτοιους φόρους, δεν έχουμε ελπίδα, διότι η ιδιωτική οικονομία δεν μπορεί να πάρει μπρος…».
Παρατήρηση 1η: Παρά τα όσα ψελλίζουν οι δύο (δήθεν) «μονομάχοι», ο Μπουμπούκος θεωρεί ως δεδομένο τον....
σχηματισμό «μεγάλης συγκυβέρνησης»…
Παρατήρηση 2η: Το αν θα συμμετάσχει ή όχι σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση, δεν εξαρτάται και τόσο από τον ίδιο, αλλά από τους άλλους. Κι αυτοί οι «άλλοι», δεν τον θέλουν. Ο μεν Μεϊμαράκης –που έχει δώσει εντολή εξαφανίσεώς του από τα κανάλια- τον έχει «κόψει» ως σαμαρικό υπόλειμμα. Ο δε Τσίπρας, δεν τον θέλει –όχι βέβαια για ουσιαστικούς, αλλά για καθαρά συμβολικούς λόγους- και φρόντισε να το κάνει σαφές στις τελευταίες συνεντεύξεις του: «Κυβερνήσεις κουρελούδες, κυβερνήσεις ζόμπι, κυβερνήσεις μιας χρήσεως, με συμμετοχή του Βορίδη, του Ψωμιάδη, του Άδωνι, του Πάγκαλου, του Βενιζέλου, με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ δε πρόκειται να δείτε». Οπότε, ας μην παριστάνει και τον… αντιστασιακό!
Παρατήρηση 3η: Τα περί φόρων, ιδιωτικής οικονομίας, κ.τ.λ. που τόλμησε και είπε, τα αφήνω ασχολίαστα. Ας τα σχολιάσουν καλύτερα οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που τους τσάκισαν στους φόρους και οι Σαμαροβενιζέλοι και οι Τσιπροκαμμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών