Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

FOCUS GROUP: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΙΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΨΗΦΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Πέρα από τις δημοσκοπήσεις-σούπες με την «μαγειρεμένη» πρόθεση ψήφου που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, υπάρχουν και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, τα οποία αναλύονται από ειδικούς επιστήμονες (στατιστικολόγους – των λεγομένων «focus group»), απ’ όπου εξάγονται τα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Έχουν, λοιπόν, τεράστιο ενδιαφέρον τα συμπεράσματά τους. Τα οποία, εις ότι αφορούν την Χρυσή Αυγή είναι τα κάτωθι:

«Η ενίσχυση και η υπόγεια ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν το δηλώνει αλλά η Χρυσή Αυγή φέρεται να αλιεύει ψήφους από παντού. Από το Σύριζα, φαίνεται μόνο από τις μετρήσεις να παίρνει...
1.5% ή το 4% των ψηφοφόρων του Σύριζα του Ιανουαρίου. Η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει μια δυναμική διψήφιου ποσοστού».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή, τις οποίες πρέπει να ανακόψει γιατί δεν διαθέτει άλλες δεξαμενές για τις αναπληρώσει».

«Η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει μια υπόγεια δυναμική, δεν εκδηλώνεται, δεν δηλώνεται η πρόθεση ενίσχυσης. Το ζήτημα είναι ποια είναι η οροφή αυτής της δυναμικής. Ένα διψήφιο ποσοστό θα επισκιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, κανείς δεν θα ασχολείται με το ποιος θα είναι πρώτο κόμμα ή δεύτερο».

(ΥΓ) 1: Πω, πω κλάμα –και μάλιστα με… μαύρο δάκρυ- που έχει να πέσει στα κανάλια τη νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου! Μαντίλια θα μοιράζουνε στις εισόδους… Θα κλαίνε (γοερά!) οι ολιγάρχες, θα κλαίνε οι δημοσκόποι, θα κλαίνε οι μεγαλοδημοσιογράφοι, θα κλαίνε και οι πολιτικάντηδες καλεσμένοι τους! Σκέτη απόλαυση για τον λαουτζίκο, που δεν έχει «ούτε μαντίλι να κλάψει», εξαιτίας των παραπάνω τζιτζιφιόγκων!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών