Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

Iefimerida: Τo βράδυ των εκλογών όλοι θα ασχολούνται με το διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής


Iefimerida: Τo βράδυ των εκλογών όλοι θα ασχολούνται με το διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Πανικό στο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο έχουν προκαλέσει οι ποιοτικές αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με τους αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών, τα ερωτήματα στα οποία υποβάλλονται οι πολίτες συγκλίνουν σε ένα εύρημα το οποίο συνιστά βόμβα για τα θεμέλια του αντεθνικού Καθεστώτος: η Χρυσή Αυγή αλιεύει ψήφους από παντού, εμφανίζει δε, ραγδαία αυξανόμενη δυναμική σε βαθμό τέτοιο ώστε να μην μπορεί να υπολογιστεί το «ταβάνι» αυτής!
Οι αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών, προβαίνοντας σε...
πολιτικές εκτιμήσεις των κρυφών τάσεων που απορρέουν από τις δημοσκοπήσεις, εκτιμούν τα κάτωθι για τη Χρυσή Αυγή:
α) Ενίσχυση και υπόγεια ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν το δηλώνει, αλλά η Χρυσή Αυγή φέρεται να αλιεύει ψήφους από παντού. Η Χρυσή Αυγή, φαίνεται μόνο από τις μετρήσεις να παίρνει 1,5% ή το 4% των ψηφοφόρων του Σύριζα του Ιανουαρίου ενώ διαφαίνεται ξεκάθαρα η δυναμική διψήφιου ποσοστού.
β) Η ΝΔ έχει διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή, τις οποίες πρέπει να ανακόψει γιατί δεν διαθέτει άλλες δεξαμενές για τις αναπληρώσει. Συνεπώς αντίθετα προς αυτά που διαδίδουν τα συστημικά μέσα εξαπάτησης, η ΝΔ συνεχίζει ακόμη και σήμερα να έχει μεγάλες διαρροές προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
γ) Η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει μια υπόγεια δυναμική. Δεν εκδηλώνεται, δεν δηλώνεται η πρόθεση ενίσχυσης. Το ζήτημα είναι ποια είναι η οροφή αυτής της δυναμικής. Ένα διψήφιο ποσοστό θα επισκιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, κανείς δεν θα ασχολείται με το ποιος θα είναι πρώτο κόμμα ή δεύτερο.
Καθίσταται σαφές, οτι παρά την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων, παρά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των οποίων τα στοιχεία πειράζονται ώστε να αρέσουν στον πελάτη και στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, οι αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών διαβλέπουν πως οι εκλογές της 20ηςΣεπτεμβρίου θα φέρουν στο προσκήνιο μια έκπληξη μεγέθους τέτοιου ώστε να επισκιάζει ακόμη και το πρώτο κόμμα.
Η έκπληξη θα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό το οποίο θα είναι μεν διψήφιο, αλλά αδύνατο να εκτιμηθεί για την ώρα. Εκείνο που αναμφίβολα μπορεί να εκτιμηθεί, είναι το γεγονός οτι η Χρυσή Αυγή αποκτά τεράστια δυναμική διότι ο Ελληνικός Λαός απαιτεί λύσεις στα προβλήματά του και όχι φρούδες ελπίδες και νέα ψέμματα!
Ευάγγελος Καρακώστας

1 σχόλιο:

  1. Και βέβαια θέλουμε λύσεις εδώ και τώρα. Οι λαθρομετανάστες έχουν ξεχυλήσει στην Ελλάδα, μεροκάματο δεν υπάρχει πουθενά, τα λεφτά στην τράπεζα τελείωσαν. Να επιμένουμε στα συστημικά κόμματα του αντιδημοκρατικού τόξου δεν υπάρχει πια λόγος, απολύτως κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών