Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΤΟ 18Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ».

antifa
Κυκλοφόρησε επιτέλους η αφίσα που όλοι περιμέναμε. Οριστικοποιήθηκε μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις η ημερομηνία του 18ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε αναβληθεί εξαιτίας του δημοψηφίσματος. Επιτέλους αυτή η πόλη θα μπορέσει να απολαύσει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση απλυταριού για φέτος, ν’ ανακατεύουν τη μπόχα τους μ’ αυτή του λιμανιού.
Αυτό που πραγματικά ενοχλεί όμως δεν είναι μόνο η απλυσιά και εμφάνισή τους, όσο ο ανθελληνικός λόγος τους, ο οποίος δυστυχώς βρίσκει και.....
δημόσιο βήμα. Για να γίνει κατανοητός ο σκοτεινός ρόλος των ανώνυμων αποβρασμάτων, αρκεί μια ματιά στην αφίσα τους,  όπου προκλητικά διατυμπανίζουν: «Να ανοίξουμε τα σύνορα για όλους, πρόσφυγες και μετανάστες», «Νέα διαδικασία νομιμοποίησης για όλους χωρίς χαρτιά», ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν γράφουν μεταξύ άλλων ότι «Χρειαζόμαστε να κάνουμε πιο ολοκληρωμένη την κουβέντα για το προσφυγικό που έχει εκ των πραγμάτων εξελιχθεί στο πιο καθοριστικό ζήτημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη συνολικά, για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, αλλά και την αντιμετώπιση των νέων εκδοχών ευρωπαϊκής αντιμεταναστευτικής πολιτικής, για το γκρέμισμα των συνόρων και των φραχτών».
Φυσικά από τις ανακοινώσεις τους δεν ήταν δυνατόν να λείπει και η αναφορά στη «δίκη της Χρυσής Αυγής», αποκαλύπτοντας με την καραμέλα τους και στον πιο αφελή ψηφοφόρο, ότι η πραγματική αιτία των διώξεων της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της χώρας, ποτέ δεν ήταν η επιβολή ποινών, για ανύπαρκτα ούτως ή άλλως εγκλήματα, αλλά η δυνατότητα κατασυκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος, με μια δήθεν δίκη, που θα σέρνεται για χρόνια.
Παρακολουθώντας κανείς τις διοργανώσεις αυτού του είδους, δεν είναι δυνατόν να μην αναρωτηθεί για την προέλευση της χρηματοδότησης. Η «αντιρατσιστική πρωτοβουλία», ως φερόμενος διοργανωτής, δηλώνει διεύθυνση σε μια από τις πολλές καταλήψεις της πόλης και πρακτικά είναι απρόσωπη και ανώνυμη. Και όμως οι διοργανώσεις της στοιχίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, με άγνωστη προέλευση και φυσικά χωρίς καμιά δυνατότητα ελέγχου ή φορολόγησης. Ποιος αλήθεια πληρώνει για όλα αυτά; Ποιοι είναι αυτοί που απεργάζονται την εξαφάνιση του Έθνους των Ελλήνων μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα μαρξιστικής έμπνευσης; Γιατί κανένας αρμόδιος φορέας του κράτους δεν παρεμβαίνει, έστω για έναν τυπικό έλεγχο; Ποιος σε τελική ανάλυση τους προστατεύει;
Κάθε προσπάθεια απάντησης στα παραπάνω ερωτήματα ενέχει σοβαρότατο κίνδυνο υιοθέτησης συνομωσιολογικών φαντασιώσεων. Μήπως τελικά η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία σε αυτή την περίπτωση; Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι η δύσμοιρη Πατρίδα μας, εκτός από την εξωτερική πίεση που της ασκείται από τα εκατομμύρια λαθροεποίκων που προωθούνται στα σύνορά μας, υπάρχει και ο πιο επικίνδυνος εσωτερικός εχθρός.
Όπως και να έχει, όλες αυτές οι ανθελληνικές πρωτοβουλίες και οι ινστρούχτορές τους έχουν πλέον αντιληφθεί ότι το Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται. Ανάμεσα σ’ αυτούς και τους δόλιους σκοπούς τους στέκεται η Χρυσή Αυγή, εμπόδιο αξεπέραστο, φρουρός ακοίμητος απέναντι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων, τον μόνο πραγματικό ρατσισμό που υπάρχει σήμερα. Είναι γνωστό ότι θα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους, αλλά η ήττα τους είναι αναπότρεπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών