Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, Η SIEMENS ΜΕΝΕΙ: ΈΡΓΟ ΜΑΜΟΥΘ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, η Siemens μένει: Έργο μαμούθ δίνει ο Σύριζα στην γερμανική εταιρεία

Πολλές είναι οι φορές που οι συριζαίοι έχουν απευθύνει μομφή στους προκατόχους τους για σκοτεινές διαδρομές με την γνωστή γερμανική εταιρεία Siemens, η οποία αποδεδειγμένα χρηματοδοτούσε το Πασόκ. Αυτές οι ορθές μομφές, όμως, απευθύνονται από ανθρώπους που παρά την πολεμική ρητορική συνεχίζουν τις εξυπηρετήσεις προς τον γερμανικό κολοσσό.
Είχαμε δει στις πρώτες μέρες της αριστερής κυβέρνησης ότι ο συνήγορος του δημοσίου είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με «γραμμή» Siemens. Αυτό ήταν κάτι που από κυβερνητικούς κύκλους είχε αποδοθεί στο γεγονός ότι κύκλοι προσκείμενοι στους προηγούμενους κυβερνώντες εξακολουθούσαν να ορίζουν πράγματα στο κράτος.
Τώρα έχουμε το δεύτερο περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει ότι....
δεν πρόκειται ούτε περί συμπτώσεως, ούτε περί λάθος, αλλά περί συστηματικής διαπλοκής της αριστερής κυβερνήσεως με τους εκλεκτούς της Μέρκελ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έχει στο γραφείο της το αποτέλεσμα ενός «φωτογραφικού διαγωνισμού», που δίνει στη Siemens το έλεγχο των φωτεινών σηματοδοτών.
Πρόκειται για ένα έργο αξίας 3,6 εκατ. ευρώ, το οποίο θα δοθεί στη γνωστή γερμανική εταιρεία.Το μόνο που πραγματικά απομένει για να δοθεί το έργο – μαμούθ στο γερμανικό κολοσσό είναι να βρεθεί η φόρμουλα του περιορισμού του πολιτικού κόστους και των αντιδράσεων για τη νομιμοποίηση από την αριστερή κυβέρνηση της εταιρείας. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kubernhseis-allazoun-h-siemens-menei-ergo-mamouth-dinei-o-suriza-sthn-ge#ixzz3oM5XyPt2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών